Genel bir moda akımının olduğu konusunda katılıyorum.Nasıl ki bu sezon 46 bedenler bile dar kotlar, taytlar ve ayakları kocaman , bilekleri 2 elle bile ölçülemeyecek olanlar şu çok meşhur ayı ayağı botlarından giymekte ısrar ettiyseler, straplez gelinlikte de ısrar çok. Evet tercih işi, beğeni işi ama biraz da aynaya bakmak lazım. Kollar patlıcan olmuş, göğüsler 105 olmuş, beli kalın olmuş birisinin daracık straplezle tüm büyüyü bozup, kolları löpürdetip, ilgiyi bele , karna ve taşan göğüslere yönelttiğini düşünüyorum.Seçim zor iş, fikir almak herkesin hakkı ama "şu gelinlik mi, bu gelinlik mi?" tartışmaları da gereksiz.Göğsünüz kaç beden, sıkı mı, sarkık mı, beliniz ne durumda, karnınız var mı, kollar ince mi yoksa tuz dökerken löp löp sallanıyor mu, koltukaltınız kara mı, boyunuz nasıl, kas durumunuz ne alemde, cilt tipi, göz rengi nasıl'lara giden bir bütünlük lazım.X kişisinin giydiği şahene gelinlik Y kişisini şarlatana çevirebilirken, beğenilmeyen bir model aynı kişi de şahane durabiliyor.En azından tüm kesimler bir kez giyilmeli, resimler çekilmeli sonra fikir verebilecek zevki ve bakış açıcı geniş bir kaç kişiyle paylaşılmalı.Herşeye rağmen inadım inatsa, tamam o zaman kollar patlıcan :))