Gelinlik Modelleri Straples gelinlik sevmeyen sadece ben miyim koca Türkiye'de?

bana da staplez gelinliklerden gina geldi.. bendim gelinligim staplez degildi
ama zevk meselesi tabi kim neyi begeniyorsa onu terci etsin

ay bu konuyu açan kişi benim galiba kaydirigubbakcemile3
çünkü vücudum giymeye çok müsait olmasına rağmen straples gelinlik hiç beğenmiyorum ve yıllardan beri grace kelly'nin gelinliğine hayranım. sürekli bakar bakar iç geçiririm. annem de staples hiç sevmez ve geçen gün allahtan sen de sevmiyorsun dedi :)
ben de şöle zarif gösterecek dantelli kollu şeyleri seviyorum. kayık yaka da olabilir isveç prensesininki gibi. bayanssulusmile

bu da benim gelinliğim, şu an dikiliyor. Pronovias ın Costura Iman modeli ( biraz deişiklik olarak ustundeki dantel kısmı kristal ve boncuklarla işlettiriyorum olduğu gibi, bunun dışında duvakta aynı şekilde işleme olacak) Size de bi fikir verebilir. Royal gelinliklerde de hiç straplez görmedim. Straplez gelinlik seçimine saygılıyım tabi ama gelinlik biraz kapalı olunca sanki daha asil duruyor. Benim düşüncem tabi bu.

Eklentiler

• $gelinlikpel.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 88
ben sizinkinin büyük halini ekleyeyim:

maşallah çok güzel bir gelinlik. güle güle giyin. merak ettim pronovias'a mı diktiriyorsunuz, yoksa başka terzi ya da modaevleri model götürünce dikebiliyorlar mı? sakıncası olmazsa fiyat paylaşabilir misiniz?

mesela başka bir pronovias gelinliği, şu kadarcık bile tül bence havasına hava katmış:

bende bikaç model ekleyeyim benim gelinligim straplezdi ama böyle gelinlikleride begeniyorum

hakkaten çok muhteşem olanları var. katkınız için teşekkürler. paylaşmak istedikçe yollamaktan çekinmeyin

Başka bir başlıkta da paylaştım, buraya da çok yakışacağını düşündüğüm için ekliyorum. Asi dizisinde Asi'nin giydiği mükemmel duvaklı yarım kollu gelinlik:

[youtube]HyeVPuxQCX4[/youtube]

Bende sevmiyorum. Yani hep aynı sıradan geliyor bana. En azından straplez kesim üzerine dantel işlemesi olabilir. Asi nin gelinliği de hoştu. Kendi gelinliğim de straplez kesim üzerine dantel işlemeliydi. Grace in gelinliğine hayranım zaten...

herkesin hayalindeki gelinlik başka yaa kimisi straplez istiyo kimi kapalı kimide askılı modeller tercih ediyo tamamen hayalinle ilgili aslında..

straplez olmayan çok zarif modellerde var arkadaşların eklediği gelinlikle mesela çok güzeller ...

Bugün Ümraniye'den geçtim ıkea'ya giderken, bilirsiniz çarşısı büyük.

Bir sürü gelinlikçi sıra sıra. Manzara şöyle... Straples Straples Straples Straples Tesettürlü Straples Straples Straples Straples Straples Straples Straples Tesettürlü Straples Straples Askılı Straples Straples Straples...

Neyse, Okypete'in 2010 gelinliklerinden seçmelerle devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…