Gelinlik Modelleri Straples gelinlik sevmeyen sadece ben miyim koca Türkiye'de?

Straples model paylaşan arkadaşlarım, zaten gönderdiklerinizi ve daha güzelini muhtemelen görmüşüzdür, iyisini görmediğimizden sevmiyoruz gibi bir durum değil ki bu, en azından Pronoviasın muhteşem gelinliklerinin arasındaki straplesleri gördü bu gözler.

Ayrıca kendimize yakışıp yakıştırmamakla, yakışmadığı için ciğere mundar demekle filan da alakası yok...En azından ben bana yakışacağını biliyorum, yine de sevmiyorum

Neyse, biz konumuza dönelim. Nerde bakalım straples alternatifi güzel gelinlikler?

34378500946e31ba6a1b.jpg

goletab1.jpg

freyab1.jpg

343784648493931c159d.jpg

nertaa1r.jpg

ac6f5bf8086d.jpg

1522d0e4116d.jpg

dc5a1ae44ad0.jpg

16461e04781f.jpg

Son düzenleme:
kıslar dün son provama gittim gelinlik için..normal de kol yada farklı bi askı modeli istiyrodum hepsini denedik hiç biri yakışmadı straplez giycemm...bence herkes yakışanı giymeli..uzun kollu yada bolrolu askılıı farketmes yakışması önemli:)

kıslar dün son provama gittim gelinlik için..normal de kol yada farklı bi askı modeli istiyrodum hepsini denedik hiç biri yakışmadı straplez giycemm...bence herkes yakışanı giymeli..uzun kollu yada bolrolu askılıı farketmes yakışması önemli:)

Eğer bu şekilde bir süreçle straplese karar verilirse amenna, ona kimse bir şey diyemez tabi ki.

Benim başlığı açarken ki nedenim, straplese inanılmaz bir yönlendirme olmasından ve sanki başka seçenek yokmuş gibi davranılmasından dolayı idi. Kadıköy'de oturuyorum ve ne zaman merkeze insem, iki yanımdaki muhtemelen 15 gelinlikçinin vitrinindeki yaklaşık 100 gelinliğin 98'i straples, benim isyanım buna.

Yani marjinal olmayı istemeyebiliriz ama herkesin yaptığı yoldan gitmekten de kaçınmak lazım bana göre. Hem de bu kadar başka seçenek, başka tipte olabilecekken, tüm gelinliklerin tek bir modelin başka varyasyonlarında olması çok kısıtlayıcı...

Sözlerim giyenlere de değil,daha çok üreticilere. Ama üreticiler de talebe göre bunu yapıyor olabilir.

bende sevmiyorum canım ne yalan söyliyim... çünkü gelinlik deyince aklıma bol bol dantel geliyor... vitrinlerde olmamasıda dezavantaj mecburen diktirmek zorunda kalıcam.

Eğer bu şekilde bir süreçle straplese karar verilirse amenna, ona kimse bir şey diyemez tabi ki.

Benim başlığı açarken ki nedenim, straplese inanılmaz bir yönlendirme olmasından ve sanki başka seçenek yokmuş gibi davranılmasından dolayı idi. Kadıköy'de oturuyorum ve ne zaman merkeze insem, iki yanımdaki muhtemelen 15 gelinlikçinin vitrinindeki yaklaşık 100 gelinliğin 98'i straples, benim isyanım buna.

Yani marjinal olmayı istemeyebiliriz ama herkesin yaptığı yoldan gitmekten de kaçınmak lazım bana göre. Hem de bu kadar başka seçenek, başka tipte olabilecekken, tüm gelinliklerin tek bir modelin başka varyasyonlarında olması çok kısıtlayıcı...

Sözlerim giyenlere de değil,daha çok üreticilere. Ama üreticiler de talebe göre bunu yapıyor olabilir.

cnmmmm bendeee kiliolu olup straplezi begenip giyen gelinleri görüyorum her bitaraftan et fışkıkrmış cidden kötü bi görüntüü oluyor..halbuki gpürden kola yada güzle bi askıyla o kilolar güzel şekilde gizleniebilir..ben her türden gelinligi denedimmm gerçekten yakıştıgına inandıgımı aldım:)ama türkiyedegelinlik içinm genel bi kanı varrr..türbanlıysan kollu yada bolerolu gelinlik giyerrsin açık biri isen staplezli gelinlik giyersin:)
hanii gelinlikçiler hep der sen gelinligi begen kol yaparıs derler ya inan bozuyor sonradan eklenen kolarr..ben bi kaç model götürdüm koluu olan ona benzer yapmaya çalıştılar ama maffoldu gelinlik..onun için bencede her gelinlikçideee kolu olan askısı olan ve straplez olan gelinmliklerden olmalı :)

bende sevmiyorum canım ne yalan söyliyim... çünkü gelinlik deyince aklıma bol bol dantel geliyor... vitrinlerde olmamasıda dezavantaj mecburen diktirmek zorunda kalıcam.

ben de gelinliği dantelle özdeşleştirenlerim.hani bazılarımız kabarık eteksiz olmaz diyorlar ya, benim için de dantelsiz gelinlik olmuyor. ben de özel diktirmek zorunda kalacağım çok büyük ihtimal.

başlığı takip edersiniz, buldukça farklı modeller yükleyeceğim. tasarıma karar vermenizde yardımcı olabilir sositososito

harikasinnnnn opuyorumnanaktan
cok tesekkür ederim canim ya, zahmet edip aramisin. nasil sevindim anlatamam

bende baya aramistim ama bulamamistim.
yanlis bakmisim herhalde :)
birde arkadas 2-3 sene önceki model diyince 2009a fazla dikkatli bakmadi herhalde

tekrar cok saol canim...
bu basligi cok sevdim ben, her modelde icim gidiyor opuyorumnanaktan
bi an önce türkiyeye gitsemde gelinlik siparisimi versem, cok sabirsizlaniyorum

O zaman bunlar da gelsin.

Gelinlikler yine OKYPETE'in başlığından, her sayfaya bakamayan arkadaşlara kolaylık olsun diye straples olmayanları süzüyorum.

img0296v.jpg

1010570.jpg

img9854.jpg

12575262971024.jpg

productimg1247117298834.jpg

productimg1250243854721.jpg

1257194504rsryorsrr.jpg

1257194464rrrrrsryor1.jpg

125450415325.jpg

modelobabilonia2colecci.jpg

modelobalada3coleccionn.jpg

Son düzenleme:
img9854.jpg

bu gelinlik çok ilginç, orijinal bence. özellikle seksapelden uzak durmak isteyecekler için çok uygun. tam bir tasarım gelinliği.

Son düzenleme:
X