Gelinlik Modelleri Straples gelinlik sevmeyen sadece ben miyim koca Türkiye'de?

arkadaşlar ben de straplez gelinliklerden hoşlanmıyorum. fakat şimdi hangi gelinlikçiye gitseniz hep straplez hep straplez. ben de straplez bir gelinlik beğendim ve bu şekilde yumurta kol diktirdim gelinliğe. çok güzel oldu. benim gelinliğin yakası düz straplez olduğu için bence daha güzel durdu böyle bir kol. bu modelde fazla beğenmedim. fikir olur belki sizlerede

Bütün sayfadaki gelinliklere baktım, hepsi birbirinden harikalar
Ben tek omuzlu düşünüyorum, olmadı üst kısmı fransız dantellerle kaplı bir model

bir de bu model çok güzel özellikle arkadan.
sırt kısmındaki danteller kanat biçiminde geliyor.tam bir melek olur insan bu gelinlikle:)
straples gelinlik kadar sıkıldığım bir moda yok. düğünlere gittiğim de heyecanla gelini bekliyorum.sonuç yine straples ve renk zaten aynı model de aynı herkes aynı kalıptann çok klasik oldu artık..

haklısın doğrusu.straplez gelinliği fazlalıkları olmayan fit vücutlu bayanlaın giymesinden yanayım.kusurları olan ve kiloları olan bayanlarda hiçde hoş durmuyor.bide modaevlerinde straplez gelinlik dikimi daha kolaymış.diğer kollu modellerde modaevleri baya bir zorlanıyormuş bundanda kaynaklanmış olabilir.

En çok yararlandığım iki forum başlığından biri Çok iyi bir derleme olmuş Çok teşekkürler!

ben straples severim ama yakisana tabi, her onune gelen gelin strapless seciyor sanki tasiyabiliyorlarmis gibi, yakisani var yakismayani var. hem strapless istiyorlar hem acik olmasin diyorlar taaa boyunlarina kadar kapatiriyorlar.. dusuk omuzlular, etli butlu sirtlilar, kucuk gogusluler(tahtaya kumas sarmis gibi) cok buyuk gogusluler(korse yuzunden iyice bastirilmis gibi duruyor, veya karinlarina yapismis)koprucuk kemikleri belli olanlarda hos duruyor:) strapless modellerinin cogu korseli oldugu icin ona bide kivrimli bel lazim daha guzel durmasi icin.. bu site ve gittigim dugunlerde dahil, straplesi yakistirdigim gelin gormedim...:) o yuzden anlamiyorum neden bu model bu kadar cok seciliyor sanki yakistirmasi kolaymis gibi:s herkez begendigini degilde kendine yakisani giyse ben cok daha guzel gelin olurlar

çok güzel modeller var,emeğinize sağlık gerçekten harika bi derleme olmuş....

Canım emeğine sağlık temmuzda düğünüm var bende sevmiyorum straples model konusunda çok yardımcı oldu teşk ederim

biraz önce prova fotoğraflarımı paylaşmak için konu açtım herkes straples hali daha güzel olmuş dedi ama ben kesinlikle o sırta ve askılara bayıldııım

herkes straples giyiyor biraz farklılık lazım
straples sevmeyen gelin hakkında herkes aman nişanlısı çok kıskanç straples giydirmemiş damgası vuruluyor ama halbuki gelinliğimin askısız hali bana üst kısımdan eksikmiş gibi geliyor kollar ve omuz gelinliği tamamlıyor.

açıkçası yorumları görünce acaba ben mi zevksizim dedim kendi kendime..

lütfen gelinliğime bakıp askıları ve omzu hakkındaki düşüncelerinizi söyler misiniz straples fanı olmayan kişilerin yorumuna ihtiyacım var :)

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/545333-gelinlik-provamdan-goruntuler.html

bende sevmiyorum gelinlerin üstünde emanet gibi duruyor çoğu gelin sürekli çekiştirip duruyor askı yada yaka detayı olan gelinlikler daha çok seviyorum

bende sevmiyorum tatlım ya, sanki yarım kalmış gibi geliyor, üst tarafta da mutlaka birşeyler olmalı ki biraz daha göz doldursun bunu abartılı olsun anlamında demiyorum tabiki mesela benim gelinlik te straplezdi ben ona tülden kalın askı diktirdimomuza düşüyordu hafiften, ayrı bir hava kattı gelinliğime :)

ayyyyy bu askılar cok ciciiiiiiii
straplez hali de cok güzel oyle de kullanabilrsin ama bence askı kısmı ozellikle arkadan muhteşem duruyo fotolarda cok güzel cıkar, mesela acık haava cekimi yapacaksan rüzgar duvagını uçuştururken arkadan askılar görünür cok marjinal olur yuppiiiiii
şaka bi yana ben cok begendim bu askıları canım, benimki düz tüldü sadece ama seninkiler cok havalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…