Gelinlik Modelleri Straples gelinlik sevmeyen sadece ben miyim koca Türkiye'de?

bende straplez sevmeyenlerdenim canım zevk meselesi tabiki ben özellikle tek askılı modellere asıgım cok ama cok zarıf duruyorlar fotograflar harika emegıne saglık

yakışma meseleside var.ben aslında severim ama denemeye gittgimde üzerime hiç yakışmadı.ozamanlar cok zayıftım ve uzun boyluyum kemiklerim cok çirkin gözüktü kısa omuzlarımdan olmadı.bende kayık yaka olan bir modelle devam ettim.çokta güzel oldu.

Tabikide sadece siz degilsin, sadece straplez gelinlikler simdilerde cok revacta.. Degistirmeye calismaniza gerek yok cunku zaten straplez olmayan bircok gelinlikler var..

Straplez gelinlikleri begeniyorum ama herkeste degil!
Yakısanda yakısmayanda da bol bol görüyoruz bir kere evleniyorum straplez olsun diyenler cok zaten. Yakısmasa da straplez olsun!
Gögüsleri kücük vücut hatları ince olan bayanlara cok yakısıyor o ayrı.
Bence her insan yakısanı tercih etmeli vücut yapısına ne uygunsa onu tercih etmeli zevkleri dogrultusunda tabiki.

Boyundan fransız danteli olan ya da fransız dantelli kayık yaka yarım kollu gelinlikler cok hosuma gidiyor..

kesinlikle uzun kollu yada dirsek altı boy kollu gelinler cok ama cok şık ve asil duruyor tabii modelide önemli mesela Prensen Kate'in gelinligi cok zarif ve sadeydi aynı şekilde burdaki ilk sayfadaki modellerde gayet şık ve başarılı

Kayık yaka benim de favorim rahat mıdır acaba?Bu forumda giyen var mı kayık yaka bilgi alsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…