Saç Kesim Şekilleri Straight terapy kaç para?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

GizeeeemMmM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Arkadaşlar acil cevap verin yarın yapcam da bilmem lazım kaç lira bu kalıcı düzleştirme işlemi:bbo:

arkadaşlar ben yaptırdım 400 tl imiş saçım dümdüz pırasa gibi yani ama benim yüzüm kare olduğu için pek yakışmadı yani ytanakları dolgun olanlar yaptırmasın tavsiye etmem.ya yanlış anlamayın kötü değil saçımada zarar vermedi ama sadece bana yakışmadı.sorusu olan varsa bilgilendirebilirim yapan biri olarak

ana dümdüz mü oldu simdi sanki fön cekilmis gibi.. ya bnm sacta fön tutmuokii o hic tutmaz diye düsünüyom gizem ya.. bide sacin yumsacikmi kizz?

bende yaptırmıştım canım. 300 TL'ye.
Dümdüz oldu tabi. Ama kurallarına uyarsan.

ben hiç bilmiyorum nasıl bir işlem
zararı var mı
anlatsanız biraz çok iyi olur

Canım ilk yapışta hiç zararını görmedim. Yaptırdıktan sonra 3 gün banyo yapmıyorsun.(Saçlarını)
3 gün boyunca saçına toka falan,lastik,bant hiç bişey takmıycaksın.
Banyo yaptıktan sonra saçlarını fönle kurutup şekil vericeksin. Hepsi bu. 6 ay kullanabilirsin.
ılk yaptırmada dediğim gibi yıpranma falan olmadı. Hatta kuaföre gitmeyi bıraktığımdan daha güzel uzadı saçlarım. Ama ben hata edip altıncı ayın sonunda hemen bidaha yaptırdım. O zaman zarar gördü saçım.

yani saçın mutlaka dinlendirilmesi lazım
bakım maskesi falan kullanabiliriz değil mi
belki besler saçları

cok ilginc ya.. 300 TL okadar cok degilki zaten biz kizlar senede fön parasi icin 300 TL harciyoruz.. desenize kurtulcaz artik su sacma sapan kivircik kabarik saclardan kaydirigubbakcemile5

bende dalgalı oldu valal ve 400 tl oldu bu arda yazın yapmayın 600 tl oluomuş benden sölemesi ben kışın yaptırdım 400 e benneyaptımki

Slm arkadaslar ben de bu ıslemı cok merak edıyorum. Daha once defrıze yaptırmıstım ıkı kere kıvırcıgı acıldı ama sonrasında sacım cok yıprandı ztn ınce tellı. ıki sene oldu yaptırmıyorum. Gecen sene tekrar defrıze ıcın gıttgımde yapamam balyaj var dedı kuafor normal boya olsa olur ama ya balyajı bırakcan ya da defrızeyı dedi. Balyajı bırakıp normal boyaya döndm bir yıl oldu ama hala yapmıyo acaba bu ıslemden olur mu?? yardım ltfnnn:(((

kızlar ankara'da daha önce yaptıran var mı acaba çok acil gerekli ben sadece Dia'da yapıldığını biliyorum başka bildiğiniz bir yer var mı??

Peki saçların uzamaya başladığında nasıl bi görüntü oluyor üstler kıvırcıklaştığında yani_?

Back