Storye anında bakıp beğeni yapmayanlar

Israrla anlaşılmamış sorum bu kişi beni stalklamayı sevmese 2. Hesabıma istek göndermez ben de ona gönderdim ama kabul etmedi nedense oysa tanışıyoruz çok samimi olmasak da konuşuyoruz arada reelde. Dediğim gibi hikayelerimi de beğenmese sessize alır eklediğim anda bakıyor herkes muhteşem iyi niyetliymiş bir ben fesatmışım meğerse oysa alakası yok, insan iyi ve kötü niyeti hisseder. Beğeni sayısına falan takılmıyorum zaten üç beş takipçim var onların da hareketleri görünüyor yani ben didiklemiyorum kim beğendi falan diye sayı az olunca dikkatimi çekiyor. Bahsettiğiniz şekilde hikayemde beğeni dilenmedim öyle biri değilim bana art niyetli gibi geldi sadece başkalarını beğenip beni beğenmemesi ama şimdi ben kötü niyetli olurum neyse

benim listem de olupda sabah aksam story attigi icin sessize aldigim bir suru insan var.
sevdigim insanlar ama gun icinde ne yediklerini ne ictiklerini ne izlediklerini surekli görmekten hoşlanmıyorum.
takip ediyor diye illa begeni atmasi gerekmiyor.
belki prensip olarak kimseye begeni atmiyordur

evet gerçekten bunu mu dert ettiniz dedim :)))
çok komik ve saçma, şu sosyal medyayı neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum.
insanlar sosyal medyadan kişilik analizi (sinsi, iyi, kötü) vs. yapmaya başlamış artık :)
çok seviyorsanız elbette kullanın, takılın, geçin ama böyle yok fotoğrafımı beğenmedi, yok storyimi izledi gibi
kafaya takıp dile getirmek o kadar gereksiz ve saçma ki inanın. bırakın bu boş işleri hayatınızı yaşayın.
hayat sosyal medya değil gerçekten, sanal bir illüzyon hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…