Storye anında bakıp beğeni yapmayanlar

Ben de beğenilsin diye atmam orada kalsın diye atıyorum çok beğenerek severek çektiğim resimleri sık sık da paylaşım yapmam ama bazı kişilerden özellikle like almıyorum takipten çıkıyorum en güzeli onu bunu herşeyini paylaşanı da çıkarım takipten

Beğeni satın alanlar için süper tarif ettin tebrikler beğeni bile satın alıyorlar girip bakıyorsun beğenilerine tuhaf tuhaf isimler bariz ortada satın aldığı

Dimi yaaa bak benim kafa işte herseyini çok sık atan benim ilgimi çekmiyor. hani değişik bir şehre gidersin orada foto çekilirsin atarsın özel günün olur bakarımda.. zaten pandemi var tıkılmışız eve ne paylaşacan birde kahve furyası var üç öğün içip atan kusacagim artık onlardan

Sorma inan ki o hergün içilen kahveyi atma yani dimi hiç bakmıyorum bile

Ay o özel gündür gittiğin güzel mekandır bakıyorlar da beğeniye basmıyorlar çıktım takipten oh

Sinir olduğum bir hatun var satış yapan resimi yükleyeli 10 dk olmuş mesela binlerce beğeni yazıyor bakayım dedim beğenilere tuhaf tuhaf isimler yabancı hiç işleri yok bunu takip edecekler beğeni atacaklar satın almış bariz belli

Yasiniz 18 mi 19 mu bakayim dedim de 26 yasindasnz baska derdiniz yokmu Allah badka dert vermesin
Ayni yaştayız. keşke benim de dertlerim sadece böyle olsaydı. Size yorumum şu, çok sinsice buluyorsanız takipçilerinizden çıkarın.
Yaşın ne önemi var anlamadım günümüzde sosyal medya kullanan herkes bunları az çok önemsiyor en azından ben önemsemişim, siz bile ilgi gösterip soruma bakmış bir de yaşıma bakmışsınız belki yaşımı yanlış yazdım nereden biliyorsunuz , burada dünyayı kurtaran sorular sormuyoruz ilginizi çekmediyse iğnelemek yerine es geçebilirdiniz soruyu

Sadece bir dilekti benimki. Daha zorlayıcı ve yıpratıcı dertlerim var da. Keske boyle olsa diyorum. Hikaye attiktan sonra kim görmüş diye bile bakmıyorum çoğu zaman. Kaldi ki ilk kim görmüş, o goren kisi postumu begenmis mi diye bakcam.

Ignelemek değil ne kadar gereksiz seylere kafa yordugunuza bir bakin farkina varirsiniz belki zira yapılan yorumların çoğu benimle ayni dusuncede. Burda konu acacaksaniz her turlu eleştiriye de acik olmalısınız iyi ve ya kötü. Siz bilirsiniz farkina varirsiniz zamanla zaten umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…