- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Ben de beğenilsin diye atmam orada kalsın diye atıyorum çok beğenerek severek çektiğim resimleri sık sık da paylaşım yapmam ama bazı kişilerden özellikle like almıyorumO sinsilerden birede benim o zamansadece hikâyelere bakarım oda çoğu kişinin ne attığını bildiğim için seçerek bakarım...mesala bir arkadaşım var sürekli kendini paylaşır saga döner sola döner paylaşır en son takibi bıraktım..bir eltim var bütün gün yediğini içtiğini gezdiğini paylaşır. en son hep gezmiyoruz elinde süpürge temizlik storisi atmış bunlar benim ilgimi çekmiyor bir süre sonra sıkıcı geliyor hikayeleri...az atan arkadaşım var mesala gördüğüm zaman hikayesini aaa ne paylaştı acaba diye merakla bakarım bu sinsilik değil bence karsitarafin ilgisini yitirmiş olabilirsiniz benim gibi resimleride neden begenilmesini istiyorsunuz ki ben anı albüm olarak atarım arada ileride bakarım diye hiç beğenilsin diye atmadım bu güne kadar .. karşı taraf beğenir beğenmez hiç umrumda olmaz ..
Beğeni satın alanlar için süper tarif ettin tebriklerBenim listemde de var oyle sinsiler azaltarak guzellestiriyorum profilimi.
Begeninin bi onemi olmamali parali begeni satin alan psikopatlar da var bu arada ama bariz sekilde begeni gelmeyince giciklaniyosun. Yani atiyorum profilmde 500 kisi varsa 50 si onemlidir ve denk gelirse sadece onlarin hikayelerine tiklar bakarim gerisine bakmam, o onemli kisilerin postlarina da cepten cikiyomus gibi davranmadan bol begeni atarim. Rahatsiz oldugun tipleri hesabindan cikarmalisin cok rahat edeceksin.
Aynısı bana da oluyor çık takipten gitsin ama onlar takipten çıkmaz bunu bilAynı Kişiler başka kişilerin fotolarını beğeniyor ben nadir atsam bile beğenmiyor bahsettiğim nadir tanımak değil gerçekten beni tanıyan Kişiler bu arada
1000inin yarısı beğenmiş daha ne istiyorsunBenim beğeniler 400 500 ama hikayeye bakanlar 1000 kusur genelde ve hiç dikkatimi çekmemişti sizden okuyunca girip baktım
Dimi yaaa bak benim kafa işte herseyini çok sık atan benim ilgimi çekmiyor. hani değişik bir şehre gidersin orada foto çekilirsin atarsın özel günün olur bakarımda.. zaten pandemi var tıkılmışız eve ne paylaşacan birde kahve furyası var üç öğün içip atan kusacagim artık onlardanBen de beğenilsin diye atmam orada kalsın diye atıyorum çok beğenerek severek çektiğim resimleri sık sık da paylaşım yapmam ama bazı kişilerden özellikle like almıyorumtakipten çıkıyorum en güzeli onu bunu herşeyini paylaşanı da çıkarım takipten
Ama neden 1000 değil1000inin yarısı beğenmiş daha ne istiyorsun
Sorma inan ki o hergün içilen kahveyi atma yani dimi hiç bakmıyorum bileDimi yaaa bak benim kafa işte herseyini çok sık atan benim ilgimi çekmiyor. hani değişik bir şehre gidersin orada foto çekilirsin atarsın özel günün olur bakarımda.. zaten pandemi var tıkılmışız eve ne paylaşacan birde kahve furyası var üç öğün içip atan kusacagim artık onlardan
Yarıyı yakalamışsın daha ne istiyorsunAma neden 1000 değil
Ben iyice soğudum bazen siliyorum ınstagramı bir ay sonra geri yüklüyorumSorma inan ki o hergün içilen kahveyi atma yani dimi hiç bakmıyorum bile
Ay o özel gündür gittiğin güzel mekandır bakıyorlar da beğeniye basmıyorlarçıktım takipten oh
Süper bugün 2.günBen iyice soğudum bazen siliyorum ınstagramı bir ay sonra geri yüklüyorumsağlıklı beslenme nasıl gidiyor
Bu ilginçmiş bak özellikle bekletiyor sanırım sinir etmek için yoksa seni neden takip etsin kiKızlar peki beni takip eden ama ben istek attığımda gördüğü halde kabul etmeyen birinin amacı nedir bu da bana çok anlamsız geldi açıkçası
Yasiniz 18 mi 19 mu bakayim dedim de 26 yasindasnz baska derdiniz yokmu Allah badka dert vermesin
Yaşın ne önemi var anlamadım günümüzde sosyal medya kullanan herkes bunları az çok önemsiyor en azından ben önemsemişim, siz bile ilgi gösterip soruma bakmış bir de yaşıma bakmışsınız belki yaşımı yanlış yazdım nereden biliyorsunuz , burada dünyayı kurtaran sorular sormuyoruz ilginizi çekmediyse iğnelemek yerine es geçebilirdiniz soruyuAyni yaştayız. keşke benim de dertlerim sadece böyle olsaydı. Size yorumum şu, çok sinsice buluyorsanız takipçilerinizden çıkarın.
Gıdık poğaça ya komtum yaaSüper bugün 2.gün
Yok instagramı silmiyorum ya güzel
O saçmalık onda haklısın çıkar gitsin takiptenKızlar peki beni takip eden ama ben istek attığımda gördüğü halde kabul etmeyen birinin amacı nedir bu da bana çok anlamsız geldi açıkçası
Sadece bir dilekti benimki. Daha zorlayıcı ve yıpratıcı dertlerim var da. Keske boyle olsa diyorum. Hikaye attiktan sonra kim görmüş diye bile bakmıyorum çoğu zaman. Kaldi ki ilk kim görmüş, o goren kisi postumu begenmis mi diye bakcam.Yaşın ne önemi var anlamadım günümüzde sosyal medya kullanan herkes bunları az çok önemsiyor en azından ben önemsemişim, siz bile ilgi gösterip soruma bakmış bir de yaşıma bakmışsınız belki yaşımı yanlış yazdım nereden biliyorsunuz , burada dünyayı kurtaran sorular sormuyoruz ilginizi çekmediyse iğnelemek yerine es geçebilirdiniz soruyu
Ignelemek değil ne kadar gereksiz seylere kafa yordugunuza bir bakin farkina varirsiniz belki zira yapılan yorumların çoğu benimle ayni dusuncede. Burda konu acacaksaniz her turlu eleştiriye de acik olmalısınız iyi ve ya kötü. Siz bilirsiniz farkina varirsiniz zamanla zaten umarim.Yaşın ne önemi var anlamadım günümüzde sosyal medya kullanan herkes bunları az çok önemsiyor en azından ben önemsemişim, siz bile ilgi gösterip soruma bakmış bir de yaşıma bakmışsınız belki yaşımı yanlış yazdım nereden biliyorsunuz , burada dünyayı kurtaran sorular sormuyoruz ilginizi çekmediyse iğnelemek yerine es geçebilirdiniz soruyu