Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları stork delux mama sandalyesi

engidi

prenses kizimin kardesi
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
573
0
96
İstanbul

stork mama sandalyesi alıp kullanan memnun olan ya da olmayan var mı acaba. fiyatı uygun renkleri çok güzel ama bir türlü karar veemiyorum..

valla canım güzel gözüküyor.bence yerinde mağazada git gör bebişini otuttur al derim ben .anca öyle anlarsın .ben chicco polly magic kullanıyorum .ve chiccodan inanılmaz memnunum kesinlikle mama sandalyesinde en iyisi .stork içinde git bak yerinden beğen kraf larda fena dil fiyatlarıda uygun stork yerine ondan alabilirsin .valla ben başka bir marka kullanıyodum hediye gelmişti ama gittim buna rağmen chicco aldım

biz mama sandalyesi almadık ama bu çok güzele benziyor arkadaşın dediği gidip mağzaya gidip görme fırsatın varsa gidip bi gör istersen

bebek mağzalarının hiçbirinde rastlamadım bu modele işte.. dediğiniz gibi kraft idol var buna denk belki o olabilir.. chicco da güzel katlıyorum ama muadilillerine göre fiyatı biraz fazla geldi bana. tabiki bebeğin rahatı öncelik ama aynı işi yapacak konfor olarak ta ona yakın bişeyler bakıyorum ben de.

ohh nihayet çıktı bir kişi... güle güle kullanın bu tavsiye önemli benim için teşekkür ederim...

aldım mama sanalyesini.. görünüş olarak güzel.. tek kılıf olduğu iiçn lta yastık sırtada destek koymak zorundasınız.. pilasatiği biraz adi gibi. ben iade edicem ön tablasının plastiği bebeğimin elini kesti.. pratikev den almıştım yerdımcı oldular saolsunlar.. tavsiye etmiyorum ben...

kızlar ben şunu bilir şunu söylerim tek kelimeyle alcaksanız biraz paranıza kıyın cihicco alın.bendede daha önce comfy vardı hediye gelmişti ama oğlum onda hiç rahat edemedi içi tek kılflı olduğu için oturumu hiç rahat dildi onun için chicco aldık ama alternatif olarak kraftlarda oldukça iyi en azından içleri güzel

çok haklısın denedim ve pişman oldum gördüğün gibi. imkan meselesi tabiki herşeyden önce... ama ben görüp deneyip almayı düşünüyorum artık...

bugünlerde ben de mama sandalyesi bakmaya başlamıştım bu başlık benim için de çok iyi oldu internetten bu mama sandalyesini çok beğenmiştim demek ki güzel değilmiş.
chicco'nun snace modeli nasıl peki? polly lere göre fiyatı daha uygun da

[bizim mama sandalyemiz resimdekinin mavisi cuma günü geldi pratikevden aldık 119a düşmüştü park yatağımızda stork olunca güvenerek aldık ama biz çok beğendik çok güzel renkleri kullanılışı minderi gerçekten güzel. ben aslında kraft idol alacaktım sonradan vaz geçtim. arabamız izofiximiz kraft ondanda çok memnununm aslında mama sandalyesi stork oldu sizinki neden öyle oldu acaba plastiği falanda kaliteli görünüyor. neyse yinede güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…