• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stor perdeler !

O zaman söküp takma işini eşime sormalıyım :18::18::18:
Ben hiç ilgilenmiyorum o işlerle :9::9::9:

Çok köpüklü birşeyler kullanma, zor olur temizlemek o köpüğü.
Dediğim gibi Loc veya Aspirin gibi ürünleri kullan. Şimdi baktım
Aspirin A101 lerde oluyormuş galiba. Yakınımızda yok bu market.
Başka markette de hiç görmedim.

Yakınlarımda yok araştıracağım
Bugün bulmam lazım
Boyam bugün bitiyor
Yarın eşyalarım gelecek
Son ana bıraktım :50:

Bir metreyle ölç perdelerini m2sini söyle sana fiyat söylerler.Çıkarıp montajınıda yapacaklar.Benimki 3 günde teslim ediliyor

Tşk ederim cvplar için
İşten çıkında silmeyi deneyeceğim
En azından 1 tanesini deniyim
Olmassa yarın sabah ararım alırlar.

Tşk ederim cvplar için
İşten çıkında silmeyi deneyeceğim
En azından 1 tanesini deniyim
Olmassa yarın sabah ararım alırlar.

Evet sen bir dene yapabilirsen ve perde sayın azsa yavaş yavaş yaparsın.Ben çok tutmakla bile yoruldum zaten pek hamarat sayılmam o yüzden bu yolu daha kolay buldum.İşten gelince yorucu olur ama sen bilirsin ben hiç iş dönüşü temizlik yapamadım :)Çok bir mebla değil senede en fazla 2 kez yaptırman yeterli bence.Kolay gelsin :)

stor perdeler tam bı baş belası ayrıca hiçte hoş durmuyorlar ofıs gıbı yaptırdım ama hiç beyenmıyorum bırısı guneşlık olarak kullanıyorum diğerıde mutfakta zebra stor camı açamıyorum hep toplamak zorunda kalıyorum yaptıracak olan varsa hiç özenmesın gerçekten temızlığı sorun çünkü bize perdeyı asmaya gelen kişi nemle bezle sılebılırsınız demişti yazdan yazada hortumla yıkayabılıcemızı söyledı daha hiç elleedım korkuyorum bozulcaklar dıye çok gereksiz bişimiş eski usul ne guzeldi cnm sıkıldıkça yıkar takardım mis gıbı kokrardı kuru temızlemeye vermeyı düşünyorum ben alırlar herhalde

Evet sen bir dene yapabilirsen ve perde sayın azsa yavaş yavaş yaparsın.Ben çok tutmakla bile yoruldum zaten pek hamarat sayılmam o yüzden bu yolu daha kolay buldum.İşten gelince yorucu olur ama sen bilirsin ben hiç iş dönüşü temizlik yapamadım :)Çok bir mebla değil senede en fazla 2 kez yaptırman yeterli bence.Kolay gelsin :)

Fiyatla ilgili sıkıntı yok
Yazmıştım ya
Evimi boyattım boya bugün bitecek
Yarın mobilyalarım gelecek
Pazar misafirim var
Oyüzden 3 gün bekleyemem :1:

stor perdeler tam bı baş belası ayrıca hiçte hoş durmuyorlar ofıs gıbı yaptırdım ama hiç beyenmıyorum bırısı guneşlık olarak kullanıyorum diğerıde mutfakta zebra stor camı açamıyorum hep toplamak zorunda kalıyorum yaptıracak olan varsa hiç özenmesın gerçekten temızlığı sorun çünkü bize perdeyı asmaya gelen kişi nemle bezle sılebılırsınız demişti yazdan yazada hortumla yıkayabılıcemızı söyledı daha hiç elleedım korkuyorum bozulcaklar dıye çok gereksiz bişimiş eski usul ne guzeldi cnm sıkıldıkça yıkar takardım mis gıbı kokrardı kuru temızlemeye vermeyı düşünyorum ben alırlar herhalde

Görüntü olarak çok beğeniyorum ben
Ama sizinki zebraysa eğer zor
Benimkiler tek parça
Evet kuru temizlemeye veriliyormuş

$2buyuk.webp

benım evımde sadece mutfakta stowr var
yazarken aklıma geldı bırde yatak odasında gunes ısıgını kesen odayı karanlık yatan bı stor var :)
dıger odalar guneslık
storların zamanla hatat cok degıl kısa surede
eskıdıgını yıkanma sılınme ne ıse kırıstıgınıd usunuyorum eskıden camın uzerınde sılerdım
ama ne olursa olsun guzel temızlendıgını dusunmuyorum

asılı ıken sılmek bence zor unuttum cok yıl oldu ama
cıkarılabılınıyorsa yerde sılmek gene ıyıdır
baurada nasıl cıkarıldıklarınıda bılmıyorum

evet takılıyorum
guzellıgıyle ılgılı bısey dıyemıcemde
cok zor
mutfakta katlanabılır tul altında stor var
camı acman ıcın perdeyı toplaman gerek
o zamanda kabak gıbı bellı oluyorsun
falan fılan
mutfaga fılan sartta dıger odalara mumkunse eskı usul onerıyorum

benım evımde sadece mutfakta stowr var
yazarken aklıma geldı bırde yatak odasında gunes ısıgını kesen odayı karanlık yatan bı stor var :)
dıger odalar guneslık
storların zamanla hatat cok degıl kısa surede
eskıdıgını yıkanma sılınme ne ıse kırıstıgınıd usunuyorum eskıden camın uzerınde sılerdım
ama ne olursa olsun guzel temızlendıgını dusunmuyorum

asılı ıken sılmek bence zor unuttum cok yıl oldu ama
cıkarılabılınıyorsa yerde sılmek gene ıyıdır
baurada nasıl cıkarıldıklarınıda bılmıyorum

Benimde hiçbir fikrim yok nasıl çıkarıcağıma dair :1:
Akşam deneyeceğim tecrübelerimi paylaşırım

Benimde hiçbir fikrim yok nasıl çıkarıcağıma dair :1:
Akşam deneyeceğim tecrübelerimi paylaşırım

eşin çıkarsın benım eşim çıkardı başka odaya monte etmiştik ozaman o çıkardı montajınıda kendı yaptı nasıl oluyormuş dıye hiç bakmadım çıkarılmasına

perdenin rn üst kısmında neredeyse görünmeyecek kadar üstte yani.kornişe takılı küçük askılar var.2 taraftan aynı anda çekersen çok kolay çıkar.

Back
X