Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba ;
Stor perdeler her ne kadar evin havasını değiştirsede benim için hep problem olmuştur.
Siz nasıl temizliğini sağlıyorsunuz storlarınızın ?
Bugün silmeyi düşünüyorum
Sizce nasıl sileceğim ?
Siz ne kullanıyorsunuz silerken ?
ben perdeyi tamamen açıyorum.tam yere değmiyo zaten.köpüklü bi bezle yada süngerle olduğu yerde siliyoeum.sonra tekrar duruluyorum aynı şekilde.zaten perdeyi yaptırdığım yerden çağırdığım eleman da öyle söylemişti.
Eve gelen yardımcı stor perdeleri sileceğini söyledi.Ama ben havada tutacaktım o silecekti.Yani iki kişiyle olacak iş.
O günden sonra firmalara temizletiyorum.Çok uğraştırıyor.
ben perdeyi tamamen açıyorum.tam yere değmiyo zaten.köpüklü bi bezle yada süngerle olduğu yerde siliyoeum.sonra tekrar duruluyorum aynı şekilde.zaten perdeyi yaptırdığım yerden çağırdığım eleman da öyle söylemişti.
Arka yüzeyini nasıl siliyorsunuz?:44:
ben de hep korktuğum için şu temizlik olayından bu yoğunluk da bir de onu başıma sarmayayım dedim.. bir tanıdığım rulo şekilnde banyoya serip fırçayla yıkayarak temizliyor..silmeye vereceğin performansı yıkasan daha iyi olur sanki..
Ben de loc ile siliyorum, bir de mikrofiber temizlik bezi kullanıyorum silerken.
Sonra duruluyorum. Arkasını silmek de kolay, mekanizmadan çıkarıp ters asıyorsunuz
Aynı şekilde siliyorsunuz.
Mis gibi oluyor. Ama arada da temizlemeye vermek gerek diye düşünüyorum.
Ne kadara temizletiyorsunuz ?
Yıkayınca çok su izi kaldığını duymuştum.
Oyüzden silmeyi düşünüyorum.
Birde nasıl çıkaracağımı hala çözemedim
Ne yazık ki![]()
ben de hep korktuğum için şu temizlik olayından bu yoğunluk da bir de onu başıma sarmayayım dedim.. bir tanıdığım rulo şekilnde banyoya serip fırçayla yıkayarak temizliyor..silmeye vereceğin performansı yıkasan daha iyi olur sanki..
Kışın yıkama zaten. İyi kurutulmazsa perdeyi at çöpe...
Sen şimdi silmeyi dene, baktın istediğin gibi temizlenmiyor, temizlemeye ver.
Mekanizmanın sökme - takma işini de eşine yaptır.
En son yaz sonu temizlettim m2 si 15 tl.Ama biraz pahalı bir firma piyasaya göre.Daha uyguna temizleyenler varmış
Loc dediğiniz nedir ??
Eşim yok ki
Tekim ben yaaa
Silmeyi deneyeceğimde
Deterjan ne kullanacağım ?
Loc, Amway'in bir temizlik ürünü. Biraz pahalı ama çok uzun süre kullanılabilen
bir ürün. Her türlü temizlik için kullanabiliyorsun. Koltuk, halı temizliği, toz alma,
yüzey temizliği...
Bir de sanırım aspirin diye bir sıvı varmış. Nereden tedarik edildiğini bilmiyorum
ama o da iyi bir ürünmüş hem de fiyat olarak çok çok uygunmuş.