• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stor perdeden memnun musunuz?

Ben de Store üstü tül perde yaptırdım, duruşu çok güzel oluyor zaten düzgün kullanırsan pislenmiyor. Tozunu alırsın tertemiz olur. Ama mutfağa yaptırma bence çünkü mutfak çok çabuk yağlanıyor. Ben mutfağa zebra yaptırmıştım temizliği zor oluyor.önermiyorum mutfağa yani :50:

Perde seçimi evinizin durumuylada alakalı.
Benim ilk evim doğalgazlıydı, stor perde kullanmıştım, mutfağada zebra. Çokta şık duruyordu.
Ama şuan ki evim sobalı, oyüzden oturma odamın perdesnide güneşliğe çevirmek istiyorum yıkaması daha kolay olması açısından.
Bide ayıptır söylemesi yazın çok fazla sinek oluyor, başa çıkmak mümkün değil zebrayla storla :50:

Stor perde istiyorum ama temizligi ve sicak havalarda kullanimi beni dusunduruyor. Stor acikken cift acilimin kullanimi sikintili mi oluyor? Storu kornisin yanina monte ettirdigimizde yukari cikinca sorun olmaz sanirim. Guneslik daha rahat ama aklim storda...

Bütün evde stor var ve hiç memnun değilim. Şık duruyor orası ayrı. Ama özellikle yazın bi pencereyi açıyım da uyuyım diyemiyorsunuz stor pencerenin önünde hava akışı yok. Yukarı çeksen millete reklam oluyosun. Şöyle eski güneşliklerden olcakki açıcaksın camı önünde güneşliği çekiceksin escek güneşliğide havalandırcak :D Storda böyle bişey yok. Esse de çat çut çarpıyor gece gece :D

Bizimde mutfakta zebra var cok yaglanıyor. Köpüklü sularla silmek işkence.. Birde annemin sevdgi bnm sevemedgm kruvaze perdeler. Bnm tabirimle cibinlik gbi :D storuda kaldırıo kadın. Bütün gün evin içi sokakta. Mahremiyetimiz kalmadı yahuu. Ne varsa eski perdelerde var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Stor perde cok rahat utuleme derdi yok yikama derdi yok yilda 1 kere hali yilamaya veriyorsun. Guneslik hic modern gelmiyo artik. Ama sicak havada dedigin gibi cok zor komple kaldirmadan cam aciyorsun malesef ama yinede guzell:)

Bizimde mutfakta zebra var cok yaglanıyor. Köpüklü sularla silmek işkence.. Birde annemin sevdgi bnm sevemedgm kruvaze perdeler. Bnm tabirimle cibinlik gbi :D storuda kaldırıo kadın. Bütün gün evin içi sokakta. Mahremiyetimiz kalmadı yahuu. Ne varsa eski perdelerde var.

benim mutfak da zebra var iyi kullanışlı hiç de kirlenmedi ama aldığımız yer bir şey olursa getirin yıkarız dedi. sen de götür yıkasınlar yıkayan yerler vardır.

benim mutfak da zebra var iyi kullanışlı hiç de kirlenmedi ama aldığımız yer bir şey olursa getirin yıkarız dedi. sen de götür yıkasınlar yıkayan yerler vardır.

Kirlenmez olur mu hiç. Kirlenmeyen perde mi olur. Btn yemek kokusu yag hersey siner ona. Uzaktan temız durur. Bnm siyah gri mesela temiz duruo ama bn onu cıkarıp komple açıyorum uzun balkona. Köpükle kirini alıyorum. Bence snde bi yıka. İlla ki yağ koku siner

Kirlenmez olur mu hiç. Kirlenmeyen perde mi olur. Btn yemek kokusu yag hersey siner ona. Uzaktan temız durur. Bnm siyah gri mesela temiz duruo ama bn onu cıkarıp komple açıyorum uzun balkona. Köpükle kirini alıyorum. Bence snde bi yıka. İlla ki yağ koku siner

daha 3 aylık evliyim hemen de kirlenmez yine de bilmiyorum veririm yıkatmaya

Back
X