G Gozdekelebek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Aralık 2019 110 47 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Gozdekelebek #1 Merhaba arkadaşlar odamda stor perde var ve sigara içildiği için rengi çok sarardı daha yeni almıştım halbuki nasıl temizliyosunuz perdelerinizi
Merhaba arkadaşlar odamda stor perde var ve sigara içildiği için rengi çok sarardı daha yeni almıştım halbuki nasıl temizliyosunuz perdelerinizi
Ay tenli anne Aldığım her nefesin biri senin 💕👨👩👦 Kayıtlı Üye 27 Ekim 2020 4.052 3.296 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Gozdekelebek #2 Gozdekelebek .!.: Merhaba arkadaşlar odamda stor perde var ve sigara içildiği için rengi çok sarardı daha yeni almıştım halbuki nasıl temizliyosunuz perdelerinizi Genişletmek için tıkla... Benim sadece mutfağım da var stor perde her yerde olsa yıkamaya verecektim ama bi mutfak için vermedim banyoya sererek fırçalıyorum leke falan kalmıyor videoları var youtubda oradan izlemiştim
Gozdekelebek .!.: Merhaba arkadaşlar odamda stor perde var ve sigara içildiği için rengi çok sarardı daha yeni almıştım halbuki nasıl temizliyosunuz perdelerinizi Genişletmek için tıkla... Benim sadece mutfağım da var stor perde her yerde olsa yıkamaya verecektim ama bi mutfak için vermedim banyoya sererek fırçalıyorum leke falan kalmıyor videoları var youtubda oradan izlemiştim
miniminikbirkus Ömür, hayata sunulmuş bir armağan. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Aralık 2020 1.614 1.616 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Gozdekelebek #3 Ben halı yıkamacılara vermiştim, storda yıkıyorlar.
A adifeklc Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Kasım 2020 264 378 32 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Gozdekelebek #4 Perde yıkamacılar var canım işinin ehline vermek lazım çok güzel yıkayıp getiriyorlar