• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama STOP GREY Kullanan Var mı Arkadaşlar?

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
156
Yer
Diğer
STOP GREY.....
beyaz saçlar için kullanılan bir ürün gördüm...özelliklerini okudum ve bu ürünü kullandıktan sonra beyaz saçlar zamanla eski rengine dönüyormuş...bu konuda bilgisi olan vaya bü ürünü kullanan arkadaşlarımız var mı?.....varsa bizlerle de paylaşsınlar lütfen....teşekkür ediyorum....

bu ürün hakkındaki resim ve açıklamalar şöyle arkadaşlar......

sacny2.jpg

sac2uq4.jpg

resimleri kopyalayayım derken hepsi birlikte kopyalanmış....fazla oldu galiba kusura bakmayın arkadaşlar....

kimse kullanmamış sanıırm.. aslında başlık değişse beyaz saç giderici yazılsa herkes girer yorum yapar dener bence.. isim anlaşılmıyor çünkü.. bilmeyen es geçer..

arkadaşlar baktım hiç yorum yapılmamış,ben yapayım dedim.

bu ürünün muhadilini (grecian 2000 adı) uzun yıllar önce annem ve babam kullanmışlardı ve gerçekten etki ediyor,annemin saçı kestane,babamın koyu kahve,beyazlar gerçekten asıl rengine dönüyor.saçlarım beyazladığında kesinlikle bu tarz bir ürün kullanmayı tercih ederim,boya 2-3 hafta sonra dipler çıkıyor,bunda sonuç çok doğal ve haftada 2-3 kullanarak etkiyi sürdürüyorsunuz.
1 şişe de uzun zaman gidiyor.boyalı saça sonucu dipleri kendi saçına çevirir herhalde.yalnız annem bir keresinde saçına sürdükten sonra elini yıkamayı unutmuştu,şeffaf ya.ama avuç içi leke olmuştu.çıktı tabi bikaç gün içinde.yani elinizi mutlaka yıkayın.
sonuç çok doğal çünkü saça renk veren pigmenti içeriyor,saç yavaş yavaş kendi rengine dönüyor,sarıysa sarıya,siyahsa siyaha.mucize gibi birşey,tavsiye ederim.

ben her gün düzenli olarak kullanmama ragmen iç bir işe yaramadı, üstelik azmedip 3 kutu bitene kadarda sabrettim. şimdlik beyaz saca çözüm olmadığını düşünenlerdenim

Stop grey gerçekten harika bir ürün kullanmaya başladıktan sonra biraz endişem oldu çünkü 1. hafta pek etkili olmadı ama ilerleyen haftalarda 2.hafta ve 3.hafta saçımın rengi değişmeye başladı farkı çok rahat görebiliyosunuz 4.hafta sonunda ise saçım eski haline kavuştu bazı arkadaşlarım da kullandı ürünü sonuç onlarda da aynı gerçekten harika bir ürün babama doğum günü hediyesi olarak alıcam gerçekten onun için harika bir hediye olucak :)

Asla ve asla bu ürünü kullanmayın, Başarı oranı sıfır, 3 kutu aldım önce 15 gün içinde değişikliği görürsünüz dediler olmadı deyince 20 gün 30 gün sonra 1 ay derken 2 ay kullandım, sonuç yok, bir tek saç teli bile ne kendi rengi nede diğer arkadaşların yazdığı şekilde gri ye dönem oldu, para tuzağı yine
ben her gün düzenli olarak kullanmama ragmen iç bir işe yaramadı, üstelik azmedip 3 kutu bitene kadarda sabrettim. şimdlik beyaz saca çözüm olmadığını düşünenlerdenim

Bir arkadaşım saçları siyahlaştıran yeni bir bitkisel bir yöntem bulmuş istersen saçlarında deniyelim dedi
saçlarımda şuan ortalama haftada iki kere yapıyor.saçlarım siyahlaşmaya başladı...

Yazalı çok olmuş ama merak ettiğim için soruyorum umarım görürsünüz. Ürün işe yaradı mı ve adı ne?

Back