Stokçuluk :)

Hanımlar size bir sorum olacak. Soğanı yemeklik doğrayıp buzluğa koyan var mı? Markette satılıyor ben de neden olmasın dedim :KK66:
tupperın ipli bi aileti var hiç buzlukla ugrasmana gerek yok soganı dörde böl at icine cırt cırt iki sefer ipi cek dogranmıs oluyor :)

ben sarımsagı atarım mutlaka buzluga ughrasamam onla her defa

tupperın ipli bi aileti var hiç buzlukla ugrasmana gerek yok soganı dörde böl at icine cırt cırt iki sefer ipi cek dogranmıs oluyor :)

ben sarımsagı atarım mutlaka buzluga ughrasamam onla her defa
Evet tuplerın o doğrayıcısını görmüştüm. Soğan doğramayı hiç sevmiyorum, ben yemeklerimi bol soğanlı severim doğrarken gözlerim çok yanıyor malum

Evet tuplerın o doğrayıcısını görmüştüm. Soğan doğramayı hiç sevmiyorum, ben yemeklerimi bol soğanlı severim doğrarken gözlerim çok yanıyor malum
Dünyanın en güzel aleti :)
Buzlukta belki sulanır belki buzlugu kokutur vs denemedim gerekte yok o cok işe yarıyor

kızlar merhaba bende uyguna buldugum temizlik malzemelerini stoklamayı severim.evde bol bol katı sabun olmasını seviyorum.allah nasip ederse ikinci çocuğu yapıp işten çıkmayı düşünüyorum.bunun için hazirana kadar kendime zaman tanıdım.yemek kartımız var ve iş yerimin bulunduğu bir markette hem temizlik hem gıda da geçiyor.ufak ufak stoklamaya başlamak itiyorum evimde yerim fazla yok ne alsam bozulmaz acaba ?

kızlar merhaba bende uyguna buldugum temizlik malzemelerini stoklamayı severim.evde bol bol katı sabun olmasını seviyorum.allah nasip ederse ikinci çocuğu yapıp işten çıkmayı düşünüyorum.bunun için hazirana kadar kendime zaman tanıdım.yemek kartımız var ve iş yerimin bulunduğu bir markette hem temizlik hem gıda da geçiyor.ufak ufak stoklamaya başlamak itiyorum evimde yerim fazla yok ne alsam bozulmaz acaba ?
eviniz cok sicak degilse kurubakliyat olabilir temizlik malzemeleri bebek bezi olabilir ama abartmadan bir sure sonra belki kotu olabilir
mesela bir tanidigimin bu sekilde yemem karti vardi arkadasi alisveris yapıp ona tl veriyordu

Şeker almamıştım ben de. Evde var ama biraz ondan da sayıklasam iyi olacak. Deterjan stokladım biraz yumuşatıcı çamaşır deterjanı filan almıştım.

Soğan soyarkende mi yanıyor peki soğanları soy suyun içinde beklet biraz acısı kalmıyor pek o zaman yanmaz.

X