- 10 Haziran 2018
- 133
- 257
- Konu Sahibi Clementine89
Hanımlar size bir sorum olacak. Soğanı yemeklik doğrayıp buzluğa koyan var mı? Markette satılıyor ben de neden olmasın dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bir ara yapmistim fena degildi hafif sulaniyor.Hanımlar size bir sorum olacak. Soğanı yemeklik doğrayıp buzluğa koyan var mı? Markette satılıyor ben de neden olmasın dedim
ben bir ara yapmistim fena degildi hafif sulaniyor.
dolabimda yer olsa yine yaparim ama yer yok dondurucu da yok
tupperın ipli bi aileti var hiç buzlukla ugrasmana gerek yok soganı dörde böl at icine cırt cırt iki sefer ipi cek dogranmıs oluyor :)Hanımlar size bir sorum olacak. Soğanı yemeklik doğrayıp buzluğa koyan var mı? Markette satılıyor ben de neden olmasın dedim
canim azcik yap dene begenirsen oyle yaparsinÖneriyorsunuz yani, deneyeceğim
Evet tuplerın o doğrayıcısını görmüştüm. Soğan doğramayı hiç sevmiyorum, ben yemeklerimi bol soğanlı severim doğrarken gözlerim çok yanıyor malumtupperın ipli bi aileti var hiç buzlukla ugrasmana gerek yok soganı dörde böl at icine cırt cırt iki sefer ipi cek dogranmıs oluyor :)
ben sarımsagı atarım mutlaka buzluga ughrasamam onla her defa
Dünyanın en güzel aleti :)Evet tuplerın o doğrayıcısını görmüştüm. Soğan doğramayı hiç sevmiyorum, ben yemeklerimi bol soğanlı severim doğrarken gözlerim çok yanıyor malum
Bende kucuk boyunu kullaniyorum cok memmunjm rende yapmayi hic sevmem cok ise yariyorDünyanın en güzel aleti :)
Buzlukta belki sulanır belki buzlugu kokutur vs denemedim gerekte yok o cok işe yarıyor
eviniz cok sicak degilse kurubakliyat olabilir temizlik malzemeleri bebek bezi olabilir ama abartmadan bir sure sonra belki kotu olabilirkızlar merhaba bende uyguna buldugum temizlik malzemelerini stoklamayı severim.evde bol bol katı sabun olmasını seviyorum.allah nasip ederse ikinci çocuğu yapıp işten çıkmayı düşünüyorum.bunun için hazirana kadar kendime zaman tanıdım.yemek kartımız var ve iş yerimin bulunduğu bir markette hem temizlik hem gıda da geçiyor.ufak ufak stoklamaya başlamak itiyorum evimde yerim fazla yok ne alsam bozulmaz acaba ?
Evet tuplerın o doğrayıcısını görmüştüm. Soğan doğramayı hiç sevmiyorum, ben yemeklerimi bol soğanlı severim doğrarken gözlerim çok yanıyor malum
@kahvemsi mutluluk yemeklerin yanında yenen sostan mı istiyorsun.
Domatesleri rendele yada minik minik doğra içine acı süs biberi doğra,sarımsak dogra,tuz,sirke ve yağ dök karıştır kavanoz yada bidona koy çok güzel oluyor,tam tarif vermek isterdim de göz kararı alışkanlığı oldu.
Evet turşu diye geçtiği için çigden oluyor pişmiyorçiğeden mi acaba?
Soğan soyarkende mi yanıyor peki soğanları soy suyun içinde beklet biraz acısı kalmıyor pek o zaman yanmaz.Evet tuplerın o doğrayıcısını görmüştüm. Soğan doğramayı hiç sevmiyorum, ben yemeklerimi bol soğanlı severim doğrarken gözlerim çok yanıyor malum
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Hanımlar sizden öğreneceğim çok şey varSoğan soyarkende mi yanıyor peki soğanları soy suyun içinde beklet biraz acısı kalmıyor pek o zaman yanmaz.
Canım sen instagramdaki zeynepzeze değilsin di mi? Çok tatlı kızı olan, birçok takipçisi olan?Ben özellikle temizlik ürünleri ve kozmetiğe yedekçiyimdir. Elimin altında olmalı. Biter bitmez hemen yenisini koyarım
Değilim kimmiş o bende bakayımCanım sen instagramdaki zeynepzeze değilsin di mi? Çok tatlı kızı olan, birçok takipçisi olan?