-
- Konu Sahibi fatmarosse2
öncelikle boyun ve kilon çok orantılı.
kimsenin dediğine aldırma, vücudunda tek bir yere odaklanma.
eğer güzel giyinirsen aynada şöyle geriye çekilip baktıgın zaman kusurlarının bile bütünde güzel olduğunu göreceksin.
bacaklarının üst kısmının kalın olmasına gerek yok. podyumda ki fransız modellerin en belirgin özelliği üst bacak baldırlarının alt bacaklarıyla aynı kalınlıkta olmasıdır.
Bunun avantajı istediğin kısalıkta etek ve elbise giyebilirsin. giydiğin bu kısa şeyler çok göze çarparak kısa görünmeyecektir.
Sana kısa düz mini etekleri öneriyorum.
Aşağıdaki resimlerde görebilirsin.
Giydiğin bu kısa ürünleri bootie denilen boğazlı ayakkabı ve botlarla kombinleyebilirsin. ayak bileklerini saran ve bilekleri kapatan ayakkabılar bacaklarını daha kalın ve düz gösterecektir.
Ayrıca giydiğin ayakkabılar yada boğazlı botlarınla, tozluk yada çorap giyip, 1 nolu resimdeki gibi ayakkabının içinden görünecek şekilde çekersen hem çok şık ve tarz bir hava hemde bacaklarını dümdüz ve daha kalın gösteren bütünlük yakalarsın.
Onun haricinde kumaş pantolon tavsiye etmem.
Bootcut dediğimiz boru paça yada boyfriend jean dediğimiz erkeksi ağı bol jeanler gerçekten çok yakışacaktır.
Ve Minilere bol bol yer ver gardropunda. İncecik bacaklarının kıymetini bil, çünkü o tarz bacak yapıları gerçekten çok fashion duruyor. podyumdan fırlamış gibi.
Kocana gelince de; erkekler pek anlamaz böyle şeylerden takma
Eki Görüntüle 656951 Eki Görüntüle 656948 Eki Görüntüle 656952 Eki Görüntüle 656949 Eki Görüntüle 656950 Eki Görüntüle 656947
Merhaba,fatmarose ben 1.70 boyundayim,54 kiloyum. Aslinda vucudumu begeniyorum, tek memnun olmadigim kisim kalcam. Yapi olarak yandan bakinca pek bir kivrimi yok. Belime oranla da yeterince genis bulmuyorum, bel olcum 72 basen olcum de 91. Kalcami nasil daha buyuk gosterebilirim, ne tarz giyinmeliyim?tesekkurler simdiden.
Boy ve Kilo oranın zaten çok iyi.
Kalçanı geniş göstermek istiyorsan
Açık renk pantolonlar giyebilirsin, beyaz jeanler, yada açık renk taşlamalı jeanler gerçekten uygun tercihler olacaktır. Mesela jeanlerin popo ve kalça kısmındaki taşlamalar, verilen açık renk efektleri popoyu daha büyük ve kalçaları daha geniş gösterir.
Ayak bileklerin ince ise, daralan tayt pantolonlar da kalçaları daha geniş gösterir.
Onun haricinde geometrik desenli elbiseleri tercih edebilirsin. Bu elbiselerin bazılarında geometrik desenler etek kısmına doğru genişler, bunlar kalçayı bi hayli büyük gösterir. 2 nolu resimdeki elbisede görebileceğin gibi.
Bazı geometrik desenli elbiselerde kendinden bel çizgisi gibi beli daha ince gösteren desenler kullanılmıştır, 1 nolu fotoda görebilirsin, bel kısmındaki siyah verev çizgiler, beli nasıl ince göstermiş.
Desenli elbiseler giyebilirsin, bunlar orantısı olmadıgını düşündüğün yerler için harika dikkat dağıtan ve şıklığı elbisede toplayan kurtarıcı parçalardır. 3 nolu fotoda ki gibi.
Etek tercihlerinde pileli, fırfır katlı etekleri tercih et, resimlerdeki gibi.
En önemli tiyo da: Vücudunu saran, dar, tek parça ve tek renk kıyafetleri tercih etme. Bu vücut oranını ön plana çıkarır çünkü. Bunun yerine iki parça kombinler yap ve farklı renkler kullan. bluz rengin ve pantolon yada etek rengin farklı olsun, yada rengin farklı tonlarını kullanabilirsin, bluzda daha koyu tonu, alt kısımda daha açık tonu olarak.
Eki Görüntüle 658018 Eki Görüntüle 658019 Eki Görüntüle 658020 Eki Görüntüle 658021 Eki Görüntüle 658022 Eki Görüntüle 658023
merhaba arkadaşlar,
bu aralar boş vaktim olduğu için; stil konusunda danışmak isterseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
(büyük bir markanın stil danışmanlığını yaptım güvenebilirsiniz)
gardolabınızda duran eski bir parçayı neyle kombin edeceğinizi düşünüyorsunuz ancak bulamıyorsanız,
severek alıp dolaba koyduğunuz ancak bir türlü giymediğiniz onlarca parça varsa,
özel bir davete gideceksiniz ancak gerçekten nasıl dikkat çekeceğinizi bilmiyorsanız,
vücudunuzda kusurlu olduğunu düşündüğünüz beğenmediğiniz yerleriniz varsa,
birinde yada bir dergide görmüş olduğunuz kombinin yada kıyafetin, size neden okadar yakışmadığını merak ediyorsanız,
.........vs.vs.
Bunun gibi daha onlarcası varsa, gelin fikir alışverişi yaparak çözelim.
Herkese iyi günler
topiğinizi sevdim hayırlı olsun
Ben kısa boylu biriyim 1,52 boy , 40 kilo , 24 yaşında ufak tefek hatta yaşından küçük görünen biriyim.
Genelde spor giyinirim hatta her zaman diyebilirim...
Sorun şu ki evliyim ve dışarıdan bakanlar evli olduğumu anlamıyorlar hadi onu geçtim liseli falan sanıyorlar giyim kuşam sıfır yani o konuda...
Senden ricam bana neler önerebilirsin hatta konularıma bakarsan orada nişan fotoğraflarımı da görebilirsin, bana da yardımcı olursan çok sevinirim...
şimdiden teşekkür ederim...
ay bana benziosun senFiziksel
kendime benzer birini bulmak güzel fiziksel açıdanOkudum saç konusunda da benziyoruz sanki ama ben kısa seviyorum farkımız o sanırım
Kendine kıyafetleri nereden buluyorsun canım? , ben kendime doğru düzgün hiç birşey bulamıyorum hep büyük geliyor, xs'ler de bile sorun yaşıyorum bazen... :18:
xs 34 beden 36 beden giyiyorum canım kalıba göre değişiyor. Ama maalsef ki avmlerde gönlümce gezip hiçbirşey alamıyorum herşey 36 38 bedenden baslıyor yada 36 oluyor ama kalıbı büyük oluyorben 2 senedir netten alıyorum buyüzden :) cuk oturuyor. Dışardan aldığımda tek tük oluyor tabi. Netten alırım dersen aldığım siteleri yazabilirim:) dışardan genelde defacto lc waikiki felan bakabilirsin küçük bedenler çok fazla var :) likralı ürünleri tercih eedebilirsin:) xs sorun yasarsanda terzide hallededersin artık ben yığınla kıyafetimi terziye götürüyorum sürekli :) ya boyu ya eni :)))))))))
İsterim canım hemde çok iyi olur valladefacto yine idare eder ama lc'nin kıyafetleri hep büyük geliyor malesefki ( sadece genç giyimlerden uyan var )
terzilerin hepsinede güven olmuyor ki berabet ediyorlar pantolonların bellerine pens atıcaz diye :44:
CLUBBOON
MARKOFONİ
TRENDYOL
MORHİPO
1V1Y
TOZLU GİYİM
TRENDGAR
MODASET
BULALGİY
DEFACTO
MUDO
MODANİSA
DAYBUYDAY
MODAYİZ
FACE-SERAP KOÇ
MODANOMİ
VİPDÜKKAN
canım ben buralardan alıyorum 36 bedenlerinin kalıpları genelde küçük 34 olmassa 36 alıyorum buyüzden ve oluyor bana :) istersen bir bak bunlara :) genlde giyatları uygun indirimde oluo sürekli :) değişim ve iadeleri var sorun olmaz o yüzden. .. mail ve telefon ilede sürekli irtibata geçilen siteler. iadelerde de para iaden 1 hafta içinde ediliyor sorun yasamadım ben hiç . :) terziler ben bitane buldum hep ona götürüorum çok güzel yapıyor sürekli terziyle işin olduğu için 1 tane belirle kendine :) hep ona verirsin.