Stil Yardımı Almak İsteyenler Buraya ;)

fatmarosse2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
32
0
Merhaba Arkadaşlar,
Bu aralar boş vaktim olduğu için; Stil konusunda danışmak isterseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
(Büyük bir markanın stil danışmanlığını yaptım güvenebilirsiniz )

Gardolabınızda duran eski bir parçayı neyle kombin edeceğinizi düşünüyorsunuz ancak bulamıyorsanız,
Severek alıp dolaba koyduğunuz ancak bir türlü giymediğiniz onlarca parça varsa,
Özel bir davete gideceksiniz ancak gerçekten nasıl dikkat çekeceğinizi bilmiyorsanız,
Vücudunuzda kusurlu olduğunu düşündüğünüz beğenmediğiniz yerleriniz varsa,
Birinde yada bir dergide görmüş olduğunuz kombinin yada kıyafetin, size neden okadar yakışmadığını merak ediyorsanız,
.........vs.vs.
Bunun gibi daha onlarcası varsa, gelin fikir alışverişi yaparak çözelim.
Herkese iyi günler

Merhabalar.Benim yardıma ihtiyacım var galiba bu konuda.Şimdi ben beyaz tenliyim saçlarım koyu kahverengi.Gözlerim tam ela değil ancak güneşte ışıkta bazen değişiyor.Ona kahverengi diyelim.Boyum 1.61-kilo 55.Saçlarımdan yana soru sormak istiyorum.Saçlarım sık dalgalı katlı kesim arkadan uzun önden kısa görünüyor.Ancak ben bazen bu durumdan pek hoşlanmıyorum.Saçlarımı nasıl kullanabilirim.Bu tür saçlar nasıl kullanılır?Acaba dayanıp iyice uzatmalıyım.Yoksa hepsini öndekiler hizasında kestirmelimiyim.Yüzüm yuvarlak değil.Ben uzun saçı çok seviyorum ancak kısa da yakışıyor diyor herkes ne bileyim kafam karıştı açıkcası.Ve ayrıca kahkülüde yakıştırıyorlar.Pek makyaj yapmıyorum.Rimel ve göz kalemi.Kırmızı ruju çok istiyorum.Pek kullanmadım. ancak beyaz tenli olduğum için tonunu nasıl ayarlayabiliirm.Koyu mu açık tonlar mı sizce.Giyim tarzım spordur.Öyle topuklu pek sevmiyorum..Sizce çok spor olmayan ve şık duran nasıl bir ayakkabı seçebilirim.Ve dar kot severim.Kışın dar kadife pantolon severim.Tayt sevmem :)Ben hem spor hem Şık olmak istiyorum.Sizden yardım almayı çok isterim.Yaşım 22 üniversite öğrencisiyim.Şimdiden teşekkürler.Galiba çok soru sordum :)

Son düzenleme:

Merhaba,
Sırasıyla cevap vermeye çalışacağım;
1) Saçlarınızı eğer önden kısa görünüyorsa mümkün olduğu kadar toplayarak kullanın derim. Yandan topuz yaparak kahkülleri yana alarak, tepeden sık topuzlar yaparak (kahküller kalabilir), yada değişik örgü çeşitleriyle kullanabilirsiniz. Arka boyu çok uzatmanıza gerek yok, saçı uzun gösteren ön uzunluğudur.
Boyunuzu daha uzun göstermesi adına saçın arka kısmını kısaltarak önleri uzatmaya çalışın. Bu şekilde boyunuz olduğundan daha uzun görünecek, saçı uzun gösteren önleri olduğu içinde saçınız kısa görünmeyecektir.
Sık ve kalın telli saçlar için katlı kesimi önermiyorum, çünkü daha aksi ve zor şekil alan bir görüntü oluşturur.
Mümkün olduğunca aynı boyda olsun saç telleri.
2) Rimel ve göz kalemi kullandıgınızı söylemişsiniz. Biraz allıkla makyajınızı çok rahat tamamlayarak dudağınıza ruj bile sürmenize gerek kalmadan makyajsız doğal bir görünüm olacaktır.
3) Eğer gözünüzü kapatan kahkülleriniz varsa, dikkatler dudaklarınızda olacagından ruj sürmeniz kaçınılmazdır
4) Teninizin renginden dolayı koyu kırmızı yada vişne çürüğü ruj sizi çarpıcı hale getirecektir.(turuncu kırmızı gibi renklerden kaçınmanız gerekmektedir.)
5) Spor görünümü zarif stiletto ayakkabılarla şık ve kadınsı hale getirebilirsiniz. Yada çok şık kadınsı bir kıyafeti spor bir çift ayakkabıyla dengeleyerek gündelik hale getrmek mümkündür.
Bunun için giyim tarzı olarak takip edebileceğiniz benimde severek takip ettiğim bir kaç yabancı ve yerli bloggerların adresini verebilirim.
6) Dar kot giymen hem fiziğini hemde boyunu ön plana çıkaracağından güzel bir seçim. Bazen spor jeanlerini platform değil ama ince zarif az topuklu ayakkabılarla ve biraz takıyla kombinleyerek spor tarzından çıkmamış stylish bir görünüm kazanabilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Çok teşekkürler.Gerçekten çok yardımcı oldunuz.Uygulayacağım dediklerinizi.Saçın arka kısmı kısaltarak önleri uzatmaya çalışmak,tam olarak örnekle açıklayabilir misiniz?Bir de saçlarım çok ince telli.Topuz yada dağınık toplayıp önden bırakmak falan mı acaba?Bloggerların adresinide alabilirim:)

Son düzenleme:

Eklentiler

• $images.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 289
  • $kut-sac-modeli.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 1.590
  • $vanessa-hudgens-resmi-orta-uzunlukta-duz-sac-modeli.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 4.093
Sizce Türk kadınlarının kıyafet seçiminde yaptığı hatalar neler? bu konudaki düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?:):)

Sizce Türk kadınlarının kıyafet seçiminde yaptığı hatalar neler? bu konudaki düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?:):)

Biz Türk kadınları; Moda gördüğümüz herşeyi kendimizde görmek isteriz, saç rengi, şekli, kıyafetler vs. gibi gördüğümüz şeylerin bizde de aynı çarpıcılığı vereceğini zannederiz.
Ancak bazen boyumuz, bazen ten rengimiz, bazen yaşam tarzımız vs. bunların üzerimizde duruşuna elverişli değildir.
Bunun yanında yaptığımız asıl en büyük hata ise "renk uyumu" takıntımızdır.
Örneğin, Kıyafetimizde olan kırmızı bir şeye mutlaka kırmızı çanta ve ayakkabı uydurmaya çalışırız, çantamız ve ayakkabımızın rengini birebir tutturmaya çalışırız.
Böyle olduğunda ortaya çok ucuz bir görüntü ve eğreti bir uyum çıkar.
Bu sebeple Tarz bütünlüğünü yakalamak en idealdir, (renktede genel bütünlüğü yakalamak önemlidir. hatta bazen zıtlıkların uyumunu ton uyumlarından daha güzeldir)

Merhaba Arkadaşlar,
Bu aralar boş vaktim olduğu için; Stil konusunda danışmak isterseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
(Büyük bir markanın stil danışmanlığını yaptım güvenebilirsiniz )

Gardolabınızda duran eski bir parçayı neyle kombin edeceğinizi düşünüyorsunuz ancak bulamıyorsanız,
Severek alıp dolaba koyduğunuz ancak bir türlü giymediğiniz onlarca parça varsa,
Özel bir davete gideceksiniz ancak gerçekten nasıl dikkat çekeceğinizi bilmiyorsanız,
Vücudunuzda kusurlu olduğunu düşündüğünüz beğenmediğiniz yerleriniz varsa,
Birinde yada bir dergide görmüş olduğunuz kombinin yada kıyafetin, size neden okadar yakışmadığını merak ediyorsanız,
.........vs.vs.
Bunun gibi daha onlarcası varsa, gelin fikir alışverişi yaparak çözelim.
Herkese iyi günler

Süper olmuş bu konu, bir türlü istediğim gibi kombinleyemediğim bir kaç kıyafetim var. Özellikle bazı elbiseler de alırken seviyorum ama giydiğimde istediğim gibi salaş bir hava verine mahalle kızı havası veriyormuş gibi geliyor. Fotoğrafını çekip ekleyeyim en iyisi buraya. Bir de tayt gerçekten sadece fit vücuda sahip insanların giymesi gereken birşey mi yoksa uygun şekilde uzun üstlerle kombinlendiğinde her bedenden insan giyebilir mi sence?

Dolabınızdaki kıyafetler için uygun kombinleri fotoları ekledikten sonra konuşabiliriz.
Tayt ise, gerçekten uygun fizikteki bayanlar için ideal.
Taytı "üzerine kapatan bir şey giyerim, tunik giyerim" gibi bir düşünceyle giymemek gerekiyor.Üzerine tunik tarzı uzun şeyler giyileceği zaman kalın çorap giymek en mantıklısı. Bu şekilde Bacaklar daha estetik görünecektir.

Güzel bi konu açmışsınız öncelikle tebrik ederimm
Ben dar paça pantolon giymeyi seviyorum 21 yaşındayım 160 ancak varım Ama basen bölgem baya var pantolonu giyince sanki basenden başlayarak daralan üçgen gibi oluyor şeklim boru pantolonları da ben sevmiyorum.Basen bölgesini gizlemek için bi yöntem var mıdır??

Boyun açısından daralan pantolon seçimin ideal, seni daha uzun gösterecektir, (bu arada ispanyol paça asla giyme).
* Basenini belinle orantılımak ve boyunu uzun göstermek için
1 nolu resimdeki gibi, beli uzun, paçaya doğru daralan kumaş yada gabardin tarzı pantolonar giyebilirsin.
* Basenini gizlemek için bu yıl çok çok moda olan ve önümüzdeki birkaç yıl modası devam edecek olan; 3 ve 4 nolu fotolarda gördüğün gibi, çiçekli, değişik desen baskılı, rengarenk dar paça jeanleri tercih etmelisin. Bu karışık desenler ilgiyi basenden dağıtacaktır.
* Ayrıca bol bol mini Etek tercih giy derim, Hem yaşın hemde boyun, mini mini etekleri çok güzel gösterecektir.
2 ve 5 nolu resimlerdeki gibi, değişik volümlü mini etekler, basen genişliğini eteğin volüm ve gösterişi ile gizleyerek, hoş ve çekici bir hava katacaktır.
* Birde son bir tiyo; sıradan şeyler bile giysen, bluzunun önünü pantolonun içine sok arkası serbest kalsın. 6 numaralı resimde kırmızı içine aldığım bölümdeki duruşa dikkat et. Burada ki duruş; hem tarz bir hava katacak hem de önden boyunu uzun gösterirken arkadan serbest kalan bluz kalçanı azda olsa kapatacaktır.

Çoook teşekkür ederimm pantolonlar çok güzelmişş Son tüyo da hiç aklıma gelmemişti

Merhaba :) Ben 17 yaşındayım 160 boyunda 53 kiloyum. Şu an diyetteyim zayıflıcam inşallah. Esmer tenliyim. Bacak boyumun daha uzun olmasını isitiyorum. yaza düğün var kına gecesinde ve düğünde naısl kıyafetler önerirsiniz ?

Merhaba,
aslında kilon çok değil, diyet yerine spor yaparak varsa bölgesel fazlalıklarından kurtulabilirsin.
yaşın ve boyun için mini mini straplez elbiseler harika görünecektir. Üstelik esmer olduğun için her renk kendini gösterecektir. pudra pembesini öneririm, bu renk mini bir elbisenin kısalığını hafifletecek daha asil bir hava katacaktır.
ayrıca bu yıl, danteller, metalik renkler ve dijital baskılar çok moda.
aşağıya bir kaç resim ekliyorum. bu tip elbiseleri herhangi bir ayakkabıyla giyebilirsin, ancak bacak boyunun uzun görünmesi için bilekten bağlamalı ayakkabı giymemelisin.

merhaba

ben 22 yaşındayım 1.60 boyundayım. 63 kiloyum... bacaklarım ince (belki de normal) fakat üst bölgem (göbek, göğüsler ve omuzlar) bacaklara göre daha büyük ve kilolu.. bu durumu gizlemek için nasıl giyinmem gerekiyor acaba? bacak boyum kısa kendime göre giysi bulamıyorum. nasıl giyinmem gerektiğini hiç bilmiyorum. yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…