tamam o halde örneği yollayınsiz tasarlamanızı yapın bır tanıdık basımıyla ilgilenecek
rica ederim:)özel mesaj attım ilginize teşekkürler :)
Çooooook güzeller bende isterim
Kızlar sticker tasarımlarınızı yapabilirim.Ücret talep etmem
özelden yazın aynı anda yüklenmeyin yeter
Siz istediğinizi tarif edin veya buraya bir örneğini koyun..ona göre yaparım..
sezon açılmaya başlıyor lazım olur diye düşündüm:)
Merhaba evet şimdi yapabilirim:) İsimleri ve tarihi bana yollar mısınız acaba özelden? Bir de mail adresiniz lazım:)merhaba,
kına için bana sticker tasarlayabilir misiniz? :)
anladım canım elıne saglık..becerıklı hatunTeşekkürler tatlım ama bir karım yok bundan ^_^
Bu arada arkadaşlara yaptığım sticker örneklerini paylaşayım isimleri vs değiştirdim ama böyleler
(tabi renkler kkda değişiyor maile daha düzgün renklerde oluyor)
Eki Görüntüle 1459160 Eki Görüntüle 1459162
tamam kuzu seninkini de yaparım ama bugün sunum yetiştircem bir yandan onu hazırlıyorum haftaspnu uğraşırımtühh yaa kaçırdık mı şimdi
rica ederiim :)aa yaa gerçekten mi :)) ayy yasasın çok teşekkür ederim
sevgili cathylizzie bana gelin hamamım için pembe beyaz bir tasarım yapabilir misin su şişelerine gazozlara sabunlara ve peştemal setlerine iliştirebileceğim dikdortgen bir etiket arayışındayım sevgilerlebakın burada bir dolu örnek var :
https://www.google.com.tr/search?q=sticker+tasarımı&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FRcIVa61BIPeasjLgogP&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=nişan+sticker
seçerseniz yaparım..:)
merhaba cathylizzie
şimdi okudum bende istiyorum müsaitseniz yardımcı olur musunuz
sevgili cathylizzie bana gelin hamamım için pembe beyaz bir tasarım yapabilir misin su şişelerine gazozlara sabunlara ve peştemal setlerine iliştirebileceğim dikdortgen bir etiket arayışındayım sevgilerle