bakın burada bir dolu örnek var :sticker da hazırlıyorsunuz sanırım yaptıüını örnek bir sticker var mı bir de fiyatı ne kadar
neden ayıp olsun hehesorması ayıp ta o ne
ayy güzelmişneden ayıp olsun hehe
şimdi nişan süsleri vs oluyor ya onların üstüne yapıştırmak için sticker (çıkartma) gerekiyor mesela şöyle atıyorum:
Eki Görüntüle 1458322
tasarım sadece benden gidip bastırması herkesin kendi işi:))ayy güzelmiş
ücretsiz derken tamamenmi ücretsiz
gerçi ben evliyim amaçok erken evlenmişim çok
size kolay gelsin
Tamam şöyle yapalım o halde ben sizin için bastırayım, yollayayım .. Ama ben bu konuda açıkçası satış yapmaktan yana değilim kar koymam kırtasiye ne derse onu söylerim size kargo ücreti ödersinz bir tek fazladan.küçük bir ilçede yaşıyorum bastırma işini halledebileceğimi sanmıyorum malesef(
olur tamam yollayın sticker modelini ister buraya, isterseniz özeldenbenim beğendiğim bir tane var ben onu size gndereyim peki ne kadar fiyat olur sizce
bugün bir yere perşembe de merkeze gideceğim orada bildiğim ucuz bir yer var oraya sorabilirim:)peki ne zaman sorabilirsiniz nişanım 4 nisanda yetişmemesinden endişeleniyorum :)
Eğer kırtasiye uygun fiyat derse,stickerınızı en geç pzt elinize alırsınız bence :)tamam haberinizi bekliyorum :) perşembe benim için geç olabilir biraz