Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaradaysan yardımcı olabilirim.neredeyse bi yıl geçmiş ama bana sticker konusunda yardımcı olabilecek var mıı?
ozalitçilere gidin onlar hem yapar hem basarMerhabalar,
Sözümde dağıtmak için hediyelik bir şeyler yapmak istiyorum.
Öncelikle çok kararsızım her gün başka bir şey beğeniyor başka bir şey yapmaya karar veriyorum. :/
Yapacağım şeye illaki karar vereceğim onda bir sıkıntı yok.
En önemli konu benim için üzerine yapıştıracağım stickerlar... Nasıl tasarlanıyor dizayn ediliyor ve nereden bastırılıyor hiç bir fikrim yok. Denemedim değil denedim ama olmuyor word ya da excel de yaptım ama çok komik görünüyor.
Bilen, daha önce yapan hanımlardan yardım rica ediyorum.
İnternette kimse yapılışını anlatmamış yardım istediklerim ver parasını ben yapayım diyor. :)
Çok uzun zaman geçmiş konu açılalı ama benimde sticker a ihtiyacım var küçük kavanozlarin üzerine yapıştırmak için. acaba yardımcı olabilecek biri var mı? 1 hafta gibi bir zamanım var :\[/QUOTE
Ozalitçilerde ve matbaalarda tasarım yapan eleman var.Ne istediğiniz anlatıyor ya da resmini götürüyorsunuz onlar hazırlayıp basıp teslim ediyor.
Bana yardımcı olur Musunuz yapmasanıza Nasıl bi yol izlicem nerde yaptırabilirimSticker tasarımı isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim ben de nasıl bir şey istediğinizi tarif eder ya da örnek benzer bir resim koyarsanız,üzerinde ne yazsın istediğinizi söylerseniz seve seve yaparım,ücretsiz ve tabi![]()
Bende yardım istesem lütfenAnkaradaysan yardımcı olabilirim.
Canım te iki yıl önceki mesajımı alıntılamışsın, neyi kastederek yardımcı olurum demişim hatırlamıyorum. :)Bende yardım istesem lütfen
Bebeğim için istedim bi umut deneyim dedimCanım te iki yıl önceki mesajımı alıntılamışsın, neyi kastederek yardımcı olurum demişim hatırlamıyorum. :)
Hayırdır ne stickerı istiyorsun?
Zazzle.com'da çok çeşitli sticker örnekleri var; ben bebek şekeri için ordan bi tane seçtim, bilgisayara indirdim, üzerinde isim ve tarih değişikliği yaptım, word dosyasına atıp çoğalttım, büyüklüğünü ayarladım, bi sayfada 50 tane oldu mesela, usb'ye kaydettim. Eşim usb'yle renkli yazıcıdan çıktı aldı. Ama normal kağıt değil, karton kağıda bastırdık. Rve gelince de makasla kesip şekerlerin üzerine zımbaladık. İsterseniz etiket şeklinde yapışkanlı basan yerler de var. Siz zazzle.com'a bakın, bir sürü örnek var. Üstelik ücretsiz.Merhabalar,
Sözümde dağıtmak için hediyelik bir şeyler yapmak istiyorum.
Öncelikle çok kararsızım her gün başka bir şey beğeniyor başka bir şey yapmaya karar veriyorum. :/
Yapacağım şeye illaki karar vereceğim onda bir sıkıntı yok.
En önemli konu benim için üzerine yapıştıracağım stickerlar... Nasıl tasarlanıyor dizayn ediliyor ve nereden bastırılıyor hiç bir fikrim yok. Denemedim değil denedim ama olmuyor word ya da excel de yaptım ama çok komik görünüyor.
Bilen, daha önce yapan hanımlardan yardım rica ediyorum.
İnternette kimse yapılışını anlatmamış yardım istediklerim ver parasını ben yapayım diyor. :)
merhaba ben eskiden yapıyordum boş zamanım çoktuBana yardımcı olur Musunuz yapmasanıza Nasıl bi yol izlicem nerde yaptırabilirim