Stepper

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
Merhabalar kilo vermek istiyorum delta twist stepper almayı düşünüyorum. Bundan kullanan oldu mu? Alt komşuya gidecek kadar gürültüsü var mı? Benim seçtiğimde diyor ki 'step yüksekliği için ayarlanabilir çift hidrolik' yani sertliği ben ayarlayabilir miyim? Kas yapmak istemiyorum. Benim derdim incelme kalori yakma. Yardımcı olur musunuz

Merhabalar kilo vermek istiyorum delta twist stepper almayı düşünüyorum. Bundan kullanan oldu mu? Alt komşuya gidecek kadar gürültüsü var mı? Benim seçtiğimde diyor ki 'step yüksekliği için ayarlanabilir çift hidrolik' yani sertliği ben ayarlayabilir miyim? Kas yapmak istemiyorum. Benim

Canm bende yeni aldım ama sertlik seviyesi ayarlanmayanlardan benimki. Fakat çok memnunum ama zaten sert yapmadan istediğin sonucu alamazsın. Almadan önce bende çok araştırdım ama bacaklardan özellikle incelmek için birebir bir alet. her gün 1000 adım yapıyorum ve böyle giderse gerçekten çok işe yarayacağını söyleyebilirim.

Kas yapmak istemiyorum diyorsunuz da kas yapmak o kadar kolay degil. Ben kas yapmaya çalışıyorum istedigim ve 30 kilo ile squat deadlift yapıyorum. Kol ve omuzu ayrıca 80 kilo ile bacak çalışıyorum hala kas yapamadım. Siz sadece kendi ağırlığınız ile çalışıyosunuz. Dışardan belli olacak bicimde kası isteseniz de yapamazsınız. Ses de ister istemez gider. Öğleden sonraki saatler müsait olur diye düşünüyorum

Kas yapmak istemiyorum diyorsunuz da kas yapmak o kadar kolay degil. Ben kas yapmaya çalışıyorum istedigim ve 30 kilo ile squat deadlift yapıyorum. Kol ve omuzu ayrıca 80 kilo ile bacak çalışıyorum hala kas yapamadım. Siz sadece kendi ağırlığınız ile çalışıyosunuz. Dışardan belli olacak bicimde kası isteseniz de yapamazsınız. Ses de ister istemez gider. Öğleden sonraki saatler müsait olur diye düşünüyorum
Eliptik bisiklet aldım

Hm. Biraz sesli evet ama gec ve erken saatlerde kullanmadığınız surece sorun olacağını sanmıyorum.

X