Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya siz üçünüz kardeşsinizde bizimi kekliyosunuz yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yanada enteresan biçimde birbirinize benziyosunuz, ağız yapınız burun yapınız, anlınızın açıklığı, çok şaşırdım:sm_confused:
allah muhabettinizi arttırsın, afiyet olsuncokacimcoook
sırf günü kurttarmak için getirirdim bi dene yanımda nolmuş sanki zemuszemus
bu mangal yapılan yer neresı ??guzel bı yer )
vay yaavrum vay bizim fıstıklar buluşmuş maşallah diyima.s.
gocalarınızıda gördük onlarada maşallah ben hepsini göremedim yazdıklarınızın
ilk başta bidee fazladan sakallı bir bey var o kim üyelerden birimi nen yoksa:1ninca:
bak isteyince çözüm buluyosun fında karısı kapıp bi yahuşukluyu gelseydin ya burnunun dibindeydik :mymeka:
kıs cemre appa gel en kısa sürede ikimis kaynaşak bu danalara inat çarşaf çarşaf resim koyalım buraya..vay yaavrum vay bizim fıstıklar buluşmuş maşallah diyima.s.
ilk başta bidee fazladan sakallı bir bey var o kim üyelerden birimi nen yoksa:1ninca:
kıs cemre appa gel en kısa sürede ikimis kaynaşak bu danalara inat çarşaf çarşaf resim koyalım buraya..
hatta parası neyse ödeyelim siteye arayüz yapalım resimlerimizi sositososito ooohhh sefam olssuunnn zemuszemus zemuszemus
haberim mi vardı ki buluştunusdan mafoldumben mafoldumben
kıs cemre appa gel en kısa sürede ikimis kaynaşak bu danalara inat çarşaf çarşaf resim koyalım buraya..
hatta parası neyse ödeyelim siteye arayüz yapalım resimlerimizi sositososito ooohhh sefam olssuunnn zemuszemus zemuszemus
olmaz ele :ecrin_bebek:sırf günü kurttarmak için getirirdim bi dene yanımda nolmuş sanki zemuszemus
sağol tatlımopuyorumnanaktançok eğlenmıssınız valla eşleride tanıstırmısız ohh daha nıce nıce guzel gunlerınız olsun kızlar))
kardeş gibi sefdik ne yalan sölimm opuyorumnanaktanya siz üçünüz kardeşsinizde bizimi kekliyosunuz yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yanada enteresan biçimde birbirinize benziyosunuz, ağız yapınız burun yapınız, anlınızın açıklığı, çok şaşırdım:sm_confused:
allah muhabettinizi arttırsın, afiyet olsuncokacimcoook
babanemin yaslığı :ecrin_bebek: büyükçekmecedebu mangal yapılan yer neresı ??guzel bı yer )
teşekürler karcım zemuszemusay maşallah b ne kadar guzel bı bulusma allah bozmasın kızlar dılerım kı her pazarınız bu sekılde guzel gecer stella senı cokkk merak edıyodum maşallah cok sekermıssın laydme dıcekde yok zaten :)..pasaklımıda gormusdum onceden harıkasınız valla :)..
kızını yerim yaa:asigim:çokkk tattlııssıııızzzz yawww!opuyorumnanaktan
resimkere kızımla beraber baktıkkk!hihoyyyt
sizi çok sevdi kanı kaynadııı kııı!fisfisfis
gamyoncuiremsubunlar kimm bende gidecem oraya diii!
teşekürler tatlım opuyorumnanaktansüper görünüyorsunuz
keyfiniz resimlerdende belli oluyor cidden:)
bahçede süpermiş:)
klişeler toplaşak yapalım hadi :lepi:çok güzel ya bayıldım lady bizi mangal yap kız -tatlicadiarzu-
amin tatlım opuyorumnanaktançok çok çok şekersinizzzopuyorumnanaktan
Allah muhabbetinizi bozmasınnnkaydirigubbakcemile5
kk nın irkek üyesi :1ninca:vay yaavrum vay bizim fıstıklar buluşmuş maşallah diyima.s.
saol adıvarım ŞenizYa ben böyle resimleri görünce hasetimden çatlıyorum heee kaydirigubbakcemile
Gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın,dostluğunuz daim olsun canlarım Şeniz
Eşler ilede harika bir karelenmiş resimler,hem KK daki dostluklar perçinlenmiş hemde eşler arasında da bağ kurulmuş,Harikasınız ne diyeyim,süpersiniz :lepi:
Dostuğunuz daim olsun kızlar, çok tatlısınız . Bu arada..canım mangal istedi yaaa,zemuszemus emzikli kadınım :ecrin_bebek::gitme:
amin tattlım inşallah size de böyle bi buluşma nasip olur opuyorumnanaktanayyy çokk tatlısınızz siz yaaaa
ne güzel eşlerde kaynaşmışş hemenn ne şanslısınız vallaa
imrendim ne yalan söyleyimmm
allah dostluğunuzu daim etsin kızlarr :))
cok samimi bir bulusma olmus,
gülücekleriniz hic eksik olmasin