Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:mymeka: la iyiki bi iki klişe etti kocem hee okuyo diye yapıştırdın adamın üstüne :roflol:
yok annem yook bakma sen ona :umursamaz:
kocem bişi itiraf etti de dün ondan büle yapiii
meğer ben ilk üye olduğumda neden bu kadar çok giriyo bu siteye diye girip bakmış ama diyo çok karışıktı hiç bişi annamadım nası buluyosunus birbirinizi her sabah bravo valla diyo :roflol: :roflol:
]
amin tatlım zemuszemusdostluğunuz daimi olsunn
canımızda mangal istedi.
teşekür ederim :kedi:valla süpersiniz..hepiniiz zaten muhtşem çıkmışsınız..
ladyim göslerin süper...
pasaklı tam bir sarışın afet..
stellanın valla göslerinin içi gülüyo...
yani bu kaaaa güzelllik ,kocişlerle yapılan buluşma ve üstüne ütlük mangaaaaaaalllllllll
hakketen ;kıskanç üye smili:::
allah nazardan saklasın deyim baride nazarımız deymesin....
biz bi ilki başardık kocaları KK ya kadar getirdik kaydirigubbakcemile3Aman da aman biz de burda klişede diyoruz bunlar nerde.Ne güzel buluşmuşsunuz öyle.Süper görünüyorsunuz...Bilmiyorum başka oldu mu ben görmedim ama ilki başardınız eşlerle buluşup bizle resimlerinizi paylaşmanızla..Teşekkür ederiz güzel ve alımlı kk bayanları.....
Şeniz amin tatlım zemuszemusfıstık gibin hatunlarsınız maş.
çok eğlendiğiniz gözlerinizden belli,
gerçekten çatladık bütün kk yane:umursamaz:
dostluğunuz dai olsun,gülen yüzünüz hiiiçç solmasın,sakaryadan öpüldünüz,Şenizhaberiniz ola kaydirigubbakcemile2
olmadı gıı :lepi:gerçekten eşleriyle daha önce buluşan olmadı mı? :uhm:
aferin bize o zaman :sm_cool:
amin sarduşum Şenizstellacım pasaklıyı ve lady yi daha önce görmüştümzemuszemus...
seni ilk kez görüyorum:1shok:...aynı yıldızlar gibi göz kamaştırıyorsunopuyorumnanaktan
3 ünüz de yıldızlar gibisiniz
üçünüzü de Allah nazarlardan saklasın:Saruboceq: gülen yüzünüz daima gülsün:Saruboceq:
oo kızlar bızsız toplanmısınız mangal yapmısısnız deseydınız sahte kene gonderırıdım bahceye korkup sız kacarken hoopploopp mangaldakıler benım mideyecokacimcoook
buarada layd34 cnm senın esın aynı hıdayet turkogluna benzıyo sadece boy farkı var hepınıze masallah dııym cok ımrendım bulusmanızaa:)
:mymeka: la iyiki bi iki klişe etti kocem hee okuyo diye yapıştırdın adamın üstüne :roflol:
yok annem yook bakma sen ona :umursamaz:
kocem bişi itiraf etti de dün ondan büle yapiii
meğer ben ilk üye olduğumda neden bu kadar çok giriyo bu siteye diye girip bakmış ama diyo çok karışıktı hiç bişi annamadım nası buluyosunus birbirinizi her sabah bravo valla diyo :roflol: :roflol:
bak hala ne diyo la bi dahaki buluşma da unutturma kollarını ısırıcam senin
ohh ohhh şunlara bak ne kaaa güzel eğlenmişler bende istiyom banane :sinifsinif:
baharcımm Şeniz amin tatlım :Saruboceq:Allah dostluğunuzu daim etsin kızlar,hepiniz çok tatlı çıkmışsınız....yerimseniben
Afiyet bal şeker olsun tavıklar....cokacimcoook
gurbette olmasan senle de buluşak benneyaptımkiOhhhh sunlara bak keyif yapmislar ya, mekan super, hava piril piril,
tavuklar kizarmis ohh daha ne olsun:dilcikar: :dance:
harıkasınız çok eglenmış görünüyosunz eşlerinizi anlaşmasıda süpper olmuş dostlugunuz daim olsun .kızlar:)opuyorumnanaktan
inan seni öldürmek için değildi kaydirigubbakcemile3ya kızlar siz beni öldürecekmisiniz.............
be ya...........
ne kıskandım valla...............:dilcikar::dilcikar:
sabah sabah..............bütün kıskançlık damarlarım hat safhada .................
nan ben sizi döverim .be............klava:
bu ne neşe bu ne yemek içmek............
bune sohbet...............
ay ay ...............
olmaz olamaz............lmaz:
rüya olmalı bu...........şaka şaka..........
çok ama çok tatlısınız yaaaaaaaaaa............
allah neşenizi mutlulugunuzu bozmasın..........yedikkleriniz............
yag vitamin lopur lopur et olsun...........
sevginiz daim olsun.............ŞenizŞeniz
den çabuk ne konuştunuz neler kaynattınız.................
ne güzel eşlerde tanışmış.......oh oh.........
anladım anladım ben bekarım diye ondan şeyttiniz.............:çok üzgünüm:
olsun be olsun..........
sizler eglenin mutlu olun ballarım canımcıklar..........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bakınca şişmessin kaydirigubbakcemile3
bi yerim şişerse sorumlusu sizlersinizzemuszemuslmaz:
dostlugunuz daim olsun.
cok güzel olmuş valla:sinifsinif:
aslında yakındın bizeayyy ayyyy yerim siziii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çoook sevdiğim üçgacı bir arada zemuszemus zemuszemus
ne iyi yapmışsınız buluşmakla keyfe bak yaa ..
aslında çok kıskanıyorum ama belli etmemek konusunda ısrarlıyım :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Şeniz sedoşummKızlarr harikasınız yaaaa delikafadulden
Yeni kalktım ve direk resimlere daldım içim açıldı tüm günüme yansır artık zemuszemus
Ne eğlenceli bi gün geçirmişsiniz 3ünüzde çok güzelsiniz
Devamını diliyorum kocaman öpyürum gülen yüzlerinizden Şeniz
aslında yakındın bize
gelebilirdin ama kocen yukk senin :tomato:
kız kıza buluşunca çaarırım seni :roflol:
sefiyom seni bee Şeniz
]