Evet kullandim bende etkisini gercek anlamda gordum zaman kaybetmeyin kullanmak icin derim inanin zaman kaybettiginize asla degmicek..slm kızlar ben instagram dan gördüğüm bu çayı aldım emzirirken de kullanılan bi çay olduğu yazıo ama ben cesaret edip henüz kullanamadım kullanan var mı bu çayı özellikle emzirme döneminde?
al benden de o kadar . Hem çayını hem kapsülünü kullandım gram veremedim. Para tuzağı yaa bunlarAma fayda gördün mü dersen ilk bir kaç gün çok bağırsaklarımı çalıştırdı karın ağrısı oldu devamlı tuvaletteydim yani sonra oda geçti hiç bi etkisini görmedim iştahım azalmadı kadına söledim bana bişey daha gönderdi içine kat die bende omuzda aldım kattım ama hiç bi fayda dını görmedim 1 kilo bile vermedim
ALLAH ALLAH NASIL KULLANIYORSUNUZ ?BEN KULLANDIM AÇIKCASI PEK ÜMİDİM YOKTU İLGİLERİ MUHTEŞEM SIRF ONUN İÇİN ALIP KULLANDIM BAŞTA ZATEN KESİN VERİRSİNİZ DEMİYORLAR VE BİR KAVANOZ BİTTİ 10 KİLOYA VE DAETTİM TABİ BEN KENDİMDE DİKKAT ETTİM HALA DEVAM EDİYORUM TEMSİLCİM BİR HARİKA
merhaba kızlar hakkikaten etkisini ben gördüm 110 kilo ile başladım suanda 89 kiloyum evet duraklama dönemleri yaşadım ama asla pes etmedim çok sıkıldıgım zamanlarda oldu ürünü yaklasık 6 aydır kullanıyorum o duraklamalardan sonra tekrardan 1 haftada 2 kilo vermişim çok mutluyum az az gitsin kabul edıyorum ama gıtsın yanıı yıne gelısmelerden sızlerı haberdar edecem bende cunku urunu alırken ınanılmaz arastırma yapmıstım cok guvenmeyerek basladım hatta ölcem diye korktum ama suanlık hıc bı sıkıntı yasamadım ınsanların bana nolmus sana ne kadar cok zayıflamıssın demesı bıle benı coookk mutlu edıyor tam tamına 23 kılo verdım ınsallah dahada vercegım ınanıyorum bu sefer kendıme.
Ne kadar zaman kullandınız acaba .bende başlıcam günde kaç defa içiyorsunuzMerhaba kızlar,ben real form tea çayıyla tam 22 kilo verdim mükemmel bir çay tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?