Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır değilim canım istiyorum inşallah nasip olursa Hepimize inşallah
Imza kısmında 38. Hafta filan yazıyo gibi geldi de. Nasip olsun insallah canım. Ne kadardır istiyorsun?

imza kısmını düzeltemiyordum evet yazıyordu ama sen aöleyince bi daha denedim düzeldi bu kez 1-2 aydır deniyorum ben, nasip
Yeni istiyosun yani. Hayırlısi inşallah hakkında.

Mervecim cevap geldimi? Uyumuyorum bak

Bunu mutlaka yapın. 3ay boyunca klomen kullandım yeterince büyümedi yumurtalarım en fazla 18 mm oluyordu hissetmiyordum bile. Ama bu ay bunu yaptım yumurtlama gününde resmen yumurtladığımı hissettim ve ovulasyon testinde tasdikledim. İnşallah şifa olmuştur İnşallah sizlerede çok iyi gelir

Canım her gün taze mi yapmamız gerek yoksa basta yapsak olur mu aynen tedaviye bende ara verdim gitmiyorum doktora en iyisi kendimiz bişiler yapmak

Canım her gün taze mi yapmamız gerek yoksa basta yapsak olur mu aynen tedaviye bende ara verdim gitmiyorum doktora en iyisi kendimiz bişiler yapmak
Baştan yapıcaz canım belki ilerleyen günleede durdukca iti olur.

Benim yumurtam ignesiz büyüyüp catlamiyo hipoyum yani denesem faydası olurmu acaba canım buyuturmu o kadar ❤

Bende yapıcam bunu hadi bakalım hayırlısı Eşimede içirebiliyormuyum birde sabah aç karnına mı olmak zorund akşam aç karnına olurmu akşam yemegı oncesı?

Saf olarak mi içtiniz ? Suyla veya başka birşeyle mi karıştırdınız? Bi de kokusu çok kötü diyorlar doğru mu acaba
Yarım su bardağı çakşır suyu doldurun üstünü içme suyuyla tamamlayıp sabahları aç karnına için ikinizde
Tadı da bana kötü gelmedi açıkçası yani çok hafif bir yağ tadı geldi eşim beğenmedi ama kesinlikle iğrenç bişey diyemem koklamadan burnunu kapat iç gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…