Ben test yaptım 1 gün gecikme ve negatif.Insalllah gerek kalmaz bunun yapmama ve yapmamiza bu ay hamileyizdir insalllaaah
Insalllah her isteyen buay hamiledir belki seninde testin bozultur insallahda gelmez canimBen test yaptım 1 gün gecikme ve negatif.sen inşallah hamilesindir.
Yok canım bu tarz ümitlenme yoruyor insanı kabullenip devam etmek en iyisi.Insalllah her isteyen buay hamiledir belki seninde testin bozultur insallahda gelmez canim
Sağol bebeğim nasip bakalım. Bir de ovulasyon testiyle takip edicem. Denemeye başladım bir şeyler.Kuzum inşallah faydasını görürsün
➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Evet canım amac yumurta büyütmek ya yumurta geliştirici ilaclar da reglin 3./5. Günü filn başlar. Sen ne kadardır istiyorsun bebek.ama neden regl 2.günü orayı anlayamadım. hormonlarla ilgili olduğundan mı
Evet canım amac yumurta büyütmek ya yumurta geliştirici ilaclar da reglin 3./5. Günü filn başlar. Sen ne kadardır istiyorsun bebek.
15 aydir istiyorum ben de. Bakalim nasip. Gelişmeleri paylaşıcam buradan.ben 5 aydır istiyorum canım, korunmuyoruz ama olmadı işte. ama forumu takip edince hemen olmayan çok insan gördüm, bir amaç uğrunda çabalamak güzel:). umarım yakın zamanda olumlu sonucu görürüz biz de
Sağol bebeğim nasip bakalım. Bir de ovulasyon testiyle takip edicem. Denemeye başladım bir şeyler.
Ben 1 ay yapıp öyle ara vericem. Su an böyle düşünüyorum.Evet ben de bu ay olmazsa bunu deneyecem ama her gün yapmam bende kist oluşabilir
Ben 1 ay yapıp öyle ara vericem. Su an böyle düşünüyorum.
Aynen öyle canım. Biz elimizden geleni yapalım.Biz elimizden geleni yapıyoruz kuzum gerisi Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?