Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merve

consume obey die
tek ayak cezası
Pro Üye
13 Ocak 2020
45.077
2
171.473
548
33
➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.

Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.

Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yenisini açmak istedim.

Herhangi bir değerinde düzensizlik olan, özel bir durumu olan tekrar araştırsın.
Umarım faydasını görürsünüz.

Son düzenleme:

bilgi için teşekkürler, bakalım deneyelim,
ben de çörek otunun tam bir şifa kaynağı olduğunu duymuştum pek çok kaynaktan
sonuç gören arkadaşlar buraya yazarsa hepimiz feyz alalım...

Evet canım amac yumurta büyütmek ya yumurta geliştirici ilaclar da reglin 3./5. Günü filn başlar. Sen ne kadardır istiyorsun bebek.

ben 5 aydır istiyorum canım, korunmuyoruz ama olmadı işte. ama forumu takip edince hemen olmayan çok insan gördüm, bir amaç uğrunda çabalamak güzel:). umarım yakın zamanda olumlu sonucu görürüz biz de

ben 5 aydır istiyorum canım, korunmuyoruz ama olmadı işte. ama forumu takip edince hemen olmayan çok insan gördüm, bir amaç uğrunda çabalamak güzel:). umarım yakın zamanda olumlu sonucu görürüz biz de
15 aydir istiyorum ben de. Bakalim nasip. Gelişmeleri paylaşıcam buradan.

Kızlar ben bu ay denedim bu karışımı, adetimin 2. Günü başladım 10-12 gün sabah aç karna yedim, bakalım faydası olurmu bilmiyorum. Herşey Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…