- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Düşüp bayılma da sporda :))
Bu arkadaşımız 2 günde 2 kilo alıp , 1 haftada 3 kilo vermiş biridir. Alışık o :)))
kakaovanilya hoşgeldin
Bugün sabah tahmini kaçtın
Onu yazıcam
Neyse 63.50 yazayım
Geçen çarşambaki kilonu
1 hafta kaybolmasın bi günle
Var ya olsa gömerdim :))beyaz leblebi vardı ben bir diyet yapmıştım aksam çayının yanında aclik hissedilirse
Yağlı peynir iyi oluyoYoğurt kalmadı yarın tutturacam tekrar. Salatalık da yok. Süt sevmiyorum :) peynir yiyim ben
63.50 olsunIlk gun diye cok hafif agirlik calistirdi sadece, grup dersine sokmadi vucudum cok ham diye :)
Aynen :))
Spor salonunda olcum yaptilar 2 saat once 63.7 ciktim.
Ağır da yemek istemiyorum akşam akşamYağlı peynir iyi oluyo
Anlayabiliyorum şuan seni
İnsan zor dayanıo akşam açlığına
Eziyet etme kendine yoksa patlama yaşarsın benim gibi :)) Tost yap ye bitane.Var ya olsa gömerdim :))
Ağır da yemek istemiyorum akşam akşam
Bende tost dicektim vazgeçmiştimEziyet etme kendine yoksa patlama yaşarsın benim gibi :)) Tost yap ye bitane.
Beyaz peynirle yapıyorum benBende tost dicektim vazgeçmiştim
Eziyet etme kendine yoksa patlama yaşarsın benim gibi :)) Tost yap ye bitane.
Çökelek yiyorum sağolun kızlarBende tost dicektim vazgeçmiştim
Mm harikaBeyaz peynirle yapıyorum ben
Hem kalori az hem spor yapılmış çok güzel. Bence de 1500 kalori ve üstü çok fazla. Sen en fazla 1200'lerde kal. Kilo verdikten sonra dengelersin. Hatta 1000 yap yapabilirsen. Yumurta yoğurt et salata yersen hiç biseycik olmaz.Iyi aksamlar herkese. Uzun bir aradan sonra spor salonuna adim attim bugun :) pek kalori harcamadim, hoca biraz agirlik calistirdi, sonra da 10 dakika uzay yuruyusu aletini yaptim, toplam sporum 30 dakika bile surmemistir, ilk gun icin yeterli dedi hoca. Oglen yogurtlu semizotu yedim. Simdi spordan geldim canim acayip karbonhidrat cekti, altinbasak ince grissini yedim 1 paket ve biraz da ezine peyniri. Bir de lahana tursusu ve birkac tane kornison. Simdi sutlu filtre kahve iciyorum. Diyetin ilk gunu iyi gecti, 1290 kalori aldim. Hoca saglik acisindan gunluk 1500-1600 kalorinin altina dusme, uzun vadede saglik sorunlari olusur yetersiz beslenmeden dolayi dedi ama bilemiyorum 1600 kalori biraz fazla geliyor bana. Gidisata gore beslenme duzenimi degistiririm belki.
Oyle yapmayi dusunuyorum canim, 1000 belki yapamam ama 1200lerde kalicam. Kondisyonum artip da yogun spora baslarsam o zaman artiririm kaloriyi, once bi yazin aldigim kilolardan kurtulayim hemen motive olmak icinHem kalori az hem spor yapılmış çok güzel. Bence de 1500 kalori ve üstü çok fazla. Sen en fazla 1200'lerde kal. Kilo verdikten sonra dengelersin. Hatta 1000 yap yapabilirsen. Yumurta yoğurt et salata yersen hiç biseycik olmaz.
Çok fazla kilon yok spor da yapacaksan bence hocaya uy hızlı gidince gercekten hızlı alınıyor.Oyle yapmayi dusunuyorum canim, 1000 belki yapamam ama 1200lerde kalicam. Kondisyonum artip da yogun spora baslarsam o zaman artiririm kaloriyi, once bi yazin aldigim kilolardan kurtulayim hemen motive olmak icin
İyi akşamlarrrrIyi aksamlar herkese. Uzun bir aradan sonra spor salonuna adim attim bugun :) pek kalori harcamadim, hoca biraz agirlik calistirdi, sonra da 10 dakika uzay yuruyusu aletini yaptim, toplam sporum 30 dakika bile surmemistir, ilk gun icin yeterli dedi hoca. Oglen yogurtlu semizotu yedim. Simdi spordan geldim canim acayip karbonhidrat cekti, altinbasak ince grissini yedim 1 paket ve biraz da ezine peyniri. Bir de lahana tursusu ve birkac tane kornison. Simdi sutlu filtre kahve iciyorum. Diyetin ilk gunu iyi gecti, 1290 kalori aldim. Hoca saglik acisindan gunluk 1500-1600 kalorinin altina dusme, uzun vadede saglik sorunlari olusur yetersiz beslenmeden dolayi dedi ama bilemiyorum 1600 kalori biraz fazla geliyor bana. Gidisata gore beslenme duzenimi degistiririm belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?