Giriyorum ama yazacak mecali bulamadım açıkçası yatak döşek yatıyorum her sabah bugün düzelir deyip gitmiyorum. Akşam kendime sövüyorum resmen süründüren bir hastalık.
Tamam canım. Çok geçmiş olsunGiriyorum ama yazacak mecali bulamadım açıkçası yatak döşek yatıyorum her sabah bugün düzelir deyip gitmiyorum. Akşam kendime sövüyorum resmen süründüren bir hastalık.
Bugün tartıldım 88.9 kendi diyet şeklinin dışında besleniyorum
Tarhana vs sıcak yemekler
Az önce kupa artırdım sırtıma onun etki göstermesini diliyorum
Teşekkür ederim
İnşallah faydası olur
Geçmiş olsun. Bol sıvı ve istirahat veriyorum sana. :)Bugün tartıldım 88.9 kendi diyet şeklinin dışında besleniyorum
Tarhana vs sıcak yemekler
Az önce kupa artırdım sırtıma onun etki göstermesini diliyorum
tabi tabi kesinlikle :))Mecbur kızartma yemek zorundayım kızlar
Eşim yapmış
Saçma olur yememem
Kendim yapsam neyse
Emeğe saygı
Kızartma yokmuş yaatabi tabi kesinlikle :))
TabikiiiiBu arada arkadaşlar aktif ve motive bir grup olalım mı?yoksa grupta olmanın manası Yok
Akşam çok acıktın dimi :)İyi akşamlar,öğleni meyve ve Çerez’le geçiştirip akşama bol karbonhidrat yedim (nasıl özlemişim)peynirli ıspanaklı börek ayran şimdide elimde yeşil çay oda tesellisi heralde
hee iyi:)Kızartma yokmuş yaa
Mutfağın kapısı kapalı olunca öyle sandım da :) karnıyarık
Birkaç kişi dışında kimse yazmıyor azaldıkBu arada arkadaşlar aktif ve motive bir grup olalım mı?yoksa grupta olmanın manası Yok
Çok severim ama kocam huyludur biraz kızartma yemez firinda közle vs. oyle de ben sevmiyorum. Damak tadımız pek benzemez kötü bir şey bu.Kızartma yokmuş yaa
Mutfağın kapısı kapalı olunca öyle sandım da :) karnıyarık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?