- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
bana da fazla gibi geliyo ama adam 1400ün altına kesinlikle düşme dedi. kondisyonun arttıkça antrenmanları zorlaştırdıkça kalori miktarını da çoğaltıcaz dedi ama ona daha 1 ay falan varmışNeresi iyi yav. Bak şimdi sana günlük alman gereken kaloriyi hesaplicam
Nerde nasıl ölçülüyor bide bu ne demek?bu arada siz bazal metabolizmanızı ölçtürdünüz mü hiç kızlar? benimki 1290 çıktı, yani metabolizmam yavaş
ben de aynen bu şekilde 1200de kalmaya çalışıyorum, hocaya söylemeden az kalori alıcamkakaovanilya
Günlük hareketine, yaş ve boyuna göre limitin 1200:
Eki Görüntüle 2198748
Evet antrenman ağırlaştıkca arttirmalisin ama şimdi değil.
vücuttaki yağı ölçen aletler var, benim gittiğim spor salonundaki tanita diye bi alet. bacağında, gövdende, kolunda ne kadar yağ var onu söylüyor, bir de bazal metabolizmanı hesaplıyor. bazal metabolizma 24 saat hiç hareket etmesen de vücudun hayatta kalmak için harcadığı kalori miktarı. benimki 1290 mesela, bütün gün yatıp 1290 kalori tüketsem kilom sabit kalır. sen de bir yerde ölçtürüp ona göre kilo koruyabilirsin meselaNerde nasıl ölçülüyor bide bu ne demek?
Ben ölçtürmedim anemi olduğum için içtiğim ilaç zaten düşürür dedi doktor yani metabolizmam yavaş buna sığınmakta istemiyorum ama az az veriyorum diyet yaptığımda pardon sağlıklı beslendiğimdebu arada siz bazal metabolizmanızı ölçtürdünüz mü hiç kızlar? benimki 1290 çıktı, yani metabolizmam yavaş
Ölçturmedim ama kesin yavaştır troid var çünkü yavaş çalışıyor metabolizmayı da yavaşlatıyor.bu arada siz bazal metabolizmanızı ölçtürdünüz mü hiç kızlar? benimki 1290 çıktı, yani metabolizmam yavaş
İyi bence ....
Kalorili diil
Allah bağışlasın
:)
Hayırlı olsun
Burası kapalı bir gurup
Forumlarda bolca var bu tip guruplar
Kişi arayanları bulabilirsiniz
Hepinizi tebrik ettim işte :) ne için olabilir :)
Kalsaydın iyi olurdu aslında
Son Kararın mı?
Hadi bakalım :))
Bulgur pilavı olabilir
Bulgur varsa
Yoğurtla ...
Neyse bu haftayı batırdın bence
Haftaya bismillah :))
Ben o konuyu çok düşündüm yakmak gerçekten zor o yüzden yememek daha mantıklı:))43 dk yürüyüş yaptım, 160 kalori yaktım. bu yürüyüş ne saçma bir egzersiz, azıcık kalori yakılıyor o yüzden hiç sevmiyorum
Geçti artık, kimin kısmetiyse geldiğinde alırımyeni birini alacak mısınCascade_ dün bir arkadaş vardı hevesliydi epey
İyi benceöğlen
yoğurt
1 muz
1 mandalina
Yarım poğaça
akşam
1 tabak kabak yemeği yoğurtlu
1 adet kuru biber 1 adet de pırasa dolması
1 dilim esmer ekmek
Aynen :))Ben o konuyu çok düşündüm yakmak gerçekten zor o yüzden yememek daha mantıklı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?