Birşey diilayy çok onore oldum tesekkurler
kuru kayısı yebugün kuru kayısı aldım kahve yanına tatlı niyetine ama eti form çikolatalı yedim yine
Var varCascade_ Amesia'nın hiç bildirimi yok??
Kalbime gömerim o zamannn :))Birşey diil
Sanal kupa ama idare et :))
Kuru kayısı ile olmuyo bu işlerbakışı
Kalbime gömerim o zamannn :))
He doğru. Bugün yazmıştınız pardon:) asilik ruhunda var:)))Var var
Mersin’e gitmiş ya tatile
Ben de onu silmiştim bi kere bildirim yapmadı DİE
Üstüste iki kere yapmayanları çıkarıyoruz
Silince de diğer kilolar gitti
Yok oluyor da kakao'ya kızdım.Kuru kayısı ile olmuyo bu işlerbakışı
Evet ya 20 kilo verdim:) dediğin gibi asla pes etmedim. Rüya gibi valla bu kiloda olmak. Şimdi tekrar alacam diye çok korkuyorum.liliyaa sen çok iyi kilo verdin canım ya, arada bozsan da diyeti hiç bırakmadın, istikrarının ödülünü aldın. ben araya tatil girince hemen sapıtıyorum
BiliyorumYok oluyor da kakao'ya kızdım.
ivitBiliyorum
O sana kurukayısı Dedi yaa
Sen de ona
5 ay falan koruyabilirsen kilonu, sonra pek fazla almazsın benceEvet ya 20 kilo verdim:) dediğin gibi asla pes etmedim. Rüya gibi valla bu kiloda olmak. Şimdi tekrar alacam diye çok korkuyorum.
Evet korumam gerek. Bu hafta bozdum hep. aldığım 1 kiloyu geri vermeliyim.5 ay falan koruyabilirsen kilonu, sonra pek fazla almazsın bence
Sorma yaa
:)))He doğru. Bugün yazmıştınız pardon:) asilik ruhunda var:)))
dün gittim diye gelme dedi hoca. yarın gidicemEvet korumam gerek. Bu hafta bozdum hep. aldığım 1 kiloyu geri vermeliyim.
Bugün de spora gidecektin sanki?
Neresi iyi yav. Bak şimdi sana günlük alman gereken kaloriyi hesaplicamspor hocam mesaj atmış yarın derse gel diye. bir de bugünkü beslenme nasıldı diye sormuş. 1500 kalori aldım dedim, iyi yapmışsın dedi adam, üzülmicem o yüzden yediklerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?