- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
31 dakika önce “hesap bilgilerini düzenliyor” muşsun:)))Ben okuyorum ben miyim acaba biri :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 dakika önce “hesap bilgilerini düzenliyor” muşsun:)))Ben okuyorum ben miyim acaba biri :))
Oh misBaklava yedim
Tamam o zamanSon kararım canım teşekkür ederim. çok güzeldi gurubumuz ama ben son zamanlarda çok ait hissedemedim. Kolay gelsin herkese seninde güzel haberlerini bekliyorum insallah
ben de yarın sıkı bir başlangıç yapıcam, 1 kilo verebilsek bu hafta çok iyi olurduArkadaşlar iyi akşamlar gelenekselleşen tavuk pilav ve çorba üçlüsünü yaptım bugun akşam yemeği geç yenecek heralde çünkü en geç 6:30 olur,ama 7 de artık zaten bugun modum da Yok bozmadım ama(künefe yiyesim gelmedi degil hani) yarın geliyorum inşallah motiveyle
Detektif mübarek :))31 dakika önce “hesap bilgilerini düzenliyor” muşsun:)))
:) hadi inşallahhhhArkadaşlar iyi akşamlar gelenekselleşen tavuk pilav ve çorba üçlüsünü yaptım bugun akşam yemeği geç yenecek heralde çünkü en geç 6:30 olur,ama 7 de artık zaten bugun modum da Yok bozmadım ama(künefe yiyesim gelmedi degil hani) yarın geliyorum inşallah motiveyle
İnşallahhhben de yarın sıkı bir başlangıç yapıcam, 1 kilo verebilsek bu hafta çok iyi olurdu
:)))Detektif mübarek :))
Çayla iyi gider :)) ama yeme tabiEvde yarım paket pötibör bisküvi var. yememek için kendimi zor tutuyorum :/
Yemezsem çok iyi olur ya imdat
Türk kahvesi yapayım bari:) hadi inşallahhhh
İnşallahhh
Biraz asılman lazım
Ben de çok asıldığımda veriyorum
Verip verip almak da istemiyorum
Çok mantıksız ...
:)))
Çayla iyi gider :)) ama yeme tabi
Artı geldin zaten
Ben aldım ben benKiloları güncelledim
Bakalım kimler kilo almış
Kimler vermiş
AynennnTürk kahvesi yapayım bari
kuru kayısı ye bugün kuru kayısı aldım kahve yanına tatlı niyetine ama eti form çikolatalı yedim yineEvde yarım paket pötibör bisküvi var. yememek için kendimi zor tutuyorum :/
Yemezsem çok iyi olur ya imdat
ayy çok onore oldum tesekkurlerliliyaa
26 eylülden beri yuvarlak hesap 1 kg almışsın ama bir kg sana dokunmaz
50 lerdesin
O yüzden sana kupa veriyorum