- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
31 dakika önce “hesap bilgilerini düzenliyor” muşsun:)))Ben okuyorum ben miyim acaba biri :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 dakika önce “hesap bilgilerini düzenliyor” muşsun:)))Ben okuyorum ben miyim acaba biri :))
Tamam o zamanSon kararım canım teşekkür ederim. çok güzeldi gurubumuz ama ben son zamanlarda çok ait hissedemedim. Kolay gelsin herkese seninde güzel haberlerini bekliyorum insallah![]()
ben de yarın sıkı bir başlangıç yapıcam, 1 kilo verebilsek bu hafta çok iyi olurduArkadaşlar iyi akşamlar gelenekselleşen tavuk pilav ve çorba üçlüsünü yaptım bugun akşam yemeği geç yenecek heralde çünkü en geç 6:30 olur,ama 7 de artık zaten bugun modum da Yok bozmadım ama(künefe yiyesim gelmedi degil hani) yarın geliyorum inşallah motiveyle
Detektif mübarek :))31 dakika önce “hesap bilgilerini düzenliyor” muşsun:)))
:) hadi inşallahhhhArkadaşlar iyi akşamlar gelenekselleşen tavuk pilav ve çorba üçlüsünü yaptım bugun akşam yemeği geç yenecek heralde çünkü en geç 6:30 olur,ama 7 de artık zaten bugun modum da Yok bozmadım ama(künefe yiyesim gelmedi degil hani) yarın geliyorum inşallah motiveyle
İnşallahhhben de yarın sıkı bir başlangıç yapıcam, 1 kilo verebilsek bu hafta çok iyi olurdu![]()
:)))Detektif mübarek :))
Çayla iyi gider :)) ama yeme tabiEvde yarım paket pötibör bisküvi var. yememek için kendimi zor tutuyorum :/
Yemezsem çok iyi olur ya imdat
Türk kahvesi yapayım bari:) hadi inşallahhhh
İnşallahhh
Biraz asılman lazım
Ben de çok asıldığımda veriyorum
Verip verip almak da istemiyorum
Çok mantıksız ...
:)))
Çayla iyi gider :)) ama yeme tabi
Artı geldin zaten
Ben aldım ben benKiloları güncelledim
Bakalım kimler kilo almış
Kimler vermiş
AynennnTürk kahvesi yapayım bari![]()
kuru kayısı yeEvde yarım paket pötibör bisküvi var. yememek için kendimi zor tutuyorum :/
Yemezsem çok iyi olur ya imdat
ayy çok onore oldum tesekkurlerliliyaa
26 eylülden beri yuvarlak hesap 1 kg almışsın ama bir kg sana dokunmaz
50 lerdesin
O yüzden sana kupa veriyorum![]()