Habire kokmuş peynir ye sen öģlenleri :))Öğle yemeği
Eski kaşar
Ezine peyniri
Çavdar ekmeği
Peyniri azaltmamiz lazim. Ne kadar yiyorsun bilmiyorum ama ben bazen bir oturusta yarim kalip ezine yiyorum. Peynire asiri bir duskunlugum var basta ezine ve gouda olmak uzere. Parmesani da her yedigime atip duruyorum :)) Kalorisi cok fazla peynirlerinÖğle yemeği
Eski kaşar
Ezine peyniri
Çavdar ekmeği
öğleni yoğurt, erik, yarım muz ve yarım dilim ekmekle gecistirdim bir de havuç. Aksama fırın makarna yapacağım mecbur yerim küçük bir dilim, yanın da domates çorbası. Ben beyaz peynir ve labne yiyorum az, gouda da severim ama pek tüketmemeye çalışıyorum.Peyniri azaltmamiz lazim. Ne kadar yiyorsun bilmiyorum ama ben bazen bir oturusta yarim kalip ezine yiyorum. Peynire asiri bir duskunlugum var basta ezine ve gouda olmak uzere. Parmesani da her yedigime atip duruyorum :)) Kalorisi cok fazla peynirlerin
Ben bu ara labne yemeye basladim kalorisi daha az diye. Bir kutusu 370 kalori, ezineyle neredeyse yari yariya kalori farki var. Beyaz peynir olarak da suzme peynir yemeye calisicam, ezineden daha az kalorili diye. Beyaz peynir olarak ne yiyorsun? Yarim yagli falan mi yoksa normal tam yagli mi?öğleni yoğurt, erik, yarım muz ve yarım dilim ekmekle gecistirdim bir de havuç. Aksama fırın makarna yapacağım mecbur yerim küçük bir dilim, yanın da domates çorbası. Ben beyaz peynir ve labne yiyorum az, gouda da severim ama pek tüketmemeye çalışıyorum.
Ben bu ara labne yemeye basladim kalorisi daha az diye. Bir kutusu 370 kalori, ezineyle neredeyse yari yariya kalori farki var. Beyaz peynir olarak da suzme peynir yemeye calisicam, ezineden daha az kalorili diye. Beyaz peynir olarak ne yiyorsun? Yarim yagli falan mi yoksa normal tam yagli mi?
Ne yiyeyim canım ya burda çok alternatifimiz olmuyor. Pınar'ın var teneke kavanozlarda ondan yiyorum :)) Labne konusunda haklısın kreması kıvamı var ya çok kalorilidir diye yemiyordum bugün baktım değilmiş:))Ben bu ara labne yemeye basladim kalorisi daha az diye. Bir kutusu 370 kalori, ezineyle neredeyse yari yariya kalori farki var. Beyaz peynir olarak da suzme peynir yemeye calisicam, ezineden daha az kalorili diye. Beyaz peynir olarak ne yiyorsun? Yarim yagli falan mi yoksa normal tam yagli mi?
iyi gayet dengeli görünüyorSabah 08 de
Yarim domates
Küçük peynir
Uç zeytin
Bi adet kepekli ekmek
Elma suyu
10 gibi yeşil cay
Öğlen çok küçük porsiyon mantı/ayran
14.00 gibi kefir
16.00 gibi ayva bugünlük öğünüm bu şekilde aksam yemek yok
Boyumuz aynıymış:) rekabet ii gelir belki :)iyi gayet dengeli görünüyor
Çocuk var mı, kaç yaşındasın boyla olmuyor sadece :))Boyumuz aynıymış:) rekabet ii gelir belki :)
Bana da oyle geliyordu kivamindan dolayi ama labnenin 100 grami 185 kalori, ezinenin 100 grami 300 kalori civariymisLabne daha yağlı değil mi bence tercihin ezine olmali
ve kesinlikle ezine daha çok yenir yoğunluk olarak baktığımda.Bana da oyle geliyordu kivamindan dolayi ama labnenin 100 grami 185 kalori, ezinenin 100 grami 300 kalori civariymis
Bundan bir kere denemistim. Istanbulda doga sarkuteri diye bir yer var benim evime yakin, macro center gibi buyuk marketlerde bulunmayan bazi ithal yiyecekleri bile satiyor. Ama bana kivami biraz degisik gelmisti, bizim krem peynirlere alistim diye herhalde :)Eki Görüntüle 2198410
Bu peynir çok güzel büyük marketlerde olabilir
Ahahahahha
Benim aslında çok aram yokPeyniri azaltmamiz lazim. Ne kadar yiyorsun bilmiyorum ama ben bazen bir oturusta yarim kalip ezine yiyorum. Peynire asiri bir duskunlugum var basta ezine ve gouda olmak uzere. Parmesani da her yedigime atip duruyorum :)) Kalorisi cok fazla peynirlerin
akşam yemeği?Menüm
Sabah
shake
Ara
elma
Öğle
Büyük bir tost
3 kurabiye
17 gibi
1 sütlü kahve
2 parca bitter
Birazdan çayla protein bar yerim belki
Su 4 lt yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?