Ilk sayfaya baktim da simdi cok kilo vermissin, 69lara cok az kalmis, suya devam :)) ben de su icmeye basladim simdiAyyy söğlemesuya verdim kendimi inat ettim akşamları yemiyecegim ben akşamları yemeyerek 85 kilolardan inmiş biriyim geçmişte o günler geliyor aklıma doyuyorum
EvetBen de severim çiğköfte olsa yerdim bak 2 tane en azından.:))Cascade_ geldi mi testler?
sabah kahvalti yaptiktan sonra hicbirsey yemedim 3 mandalina yedim ve azoncede biraz pilav ustune taze fasulye ustune oyle yedim canim istedi
Ahahahhahahah@ekim2009 Çarşamba bildirim yapmazsan seni çıkarıp başka birini alıcam
“Dışarıda ekmek bekleyen bi sürü insan var “felsefesi gibi oldu
Kontenjan 10 kişi anacım
Herkes sırasını sımsıkı tutsun (şakka len şakka ama biraz da gerçek)
@Ndymk epiriye gel
Ne olursan ol gel
Mevlana değilim beni germe:oha:
İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın herşey istediğin gibi olsun
Canım ben anlamıyorum açıkcası ilk kez gördüm ama yumurtlama günün mü demekmiş
Amin aminİnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın herşey istediğin gibi olsun
Hahahahhaa beni etiketlediğin bildirmi geldi ama göremedim sonradan. Yoksa kankan yerine beni mi etiketledin yanlışlıkla
Öbür çizgiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyormuşCanım ben anlamıyorum açıkcası ilk kez gördüm ama yumurtlama günün mü demekmiş
Sol çizginin mi ?Öbür çizgiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyormuş
:) etiketlemiştim espiriye gel DİEHahahahhaa beni etiketlediğin bildirmi geldi ama göremedim sonradan. Yoksa kankan yerine beni mi etiketledin yanlışlıkla
Ulen sana göre mi sol bana göre miSol çizginin mi ?
OffUlen sana göre mi sol bana göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?