- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
1 yıl ücretsiz izindeydim öle alışmışım.. :)Tembellige alismayin kizlar, calisma hayatina mutlaka donun bence. Evliliginiz cok yolunda gidiyor olsa da, esleriniz cok iyi insanlar olsa da calismaya devam edin. Baktigim bosanma davalarinda kadin muvekkillerimin %80i benim esim melek gibiydi, beni boyle magdur edecegini hic ummazdim falan diyor. Hayatta neler olacagi belli olmuyor. Sabah sabah negatiflik yaymam istemem ama cocuk icin asla kariyerinizden vazgecmeyin. Maximum 1-1.5 yil bakin cocugunuza dogumdan sonra, sonra calismaya devam.
kızım 1 yaşına 23 gün kala işe döndüm..
eşim işi birakmişti.. 1 aydir evdeydi.. o durumda astim bronşit rahatsziliği vardi...
matbaa işleriyle uğraşiyordu tam 15 sene çalıştı..
eşim çikti ben başladim...
bu seferde alışmışım da zor oldu şimdi çalıştıkça kendime geldim ..eşimin bin çeşit rahasizliklari çikti bacagimu ve başimi sık gibi bana yaptırıyo. ben yapamam elim uyuştu yapa yapa.. uğraşmak dahi istemiyorum...
artık işe girme vakti diyorum bana ekonomik özgürlüğümü kısıtlanmasi bi sürü şeyler sölemesi zoruma gitmişti..
ama şu ki dinlemiyorum dinlemediğim için inatla yapıyorum istediğimi alabilirim bu benim hayatim....
işe gir dedim hala baskı yapıyorum. iki ay var diyo.. aile yardimi al diyo. almiycam. banane işe girsin alla allaaa
her akşam başını bacagi sıkmak mi zorundayim.. ellerim uyuşuyo iyice sık diyo o an kaçiyorum... :)
gerçekten tembellik iyi degil.. hastalık çikiyor elin ayagin tutuyorsa çalıştıkça kendini dinç hissedersin.. boşver kocayı.. önemli olan kendin için çalış bu hayatı kendin için savaş..
eşim beni erken emekli edecekmiş sen evde yat ben bakarim diyo. ben güvenmedim:)
65 yaşına kadar çalışasım var
bu kocalar eşini kendinden yüksek olmasini istemez yükselmesine engel koyar.. benim önümdeki hedeflerim kosKOCA engelli..