- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
Doğum günü var ya yoğundurliliyaa bügüm sesin çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günü var ya yoğundurliliyaa bügüm sesin çıkmıyor
Profil resmin güzel olmuş kankito
Kızımın d. günüydü ya, onun koşturmacası vardı. Yeni müsait olabildim. Nasılsın balım:)) daha okuyamadım geçmisililiyaa bügüm sesin çıkmıyor
AyyyKızımın d. günüydü ya, onun koşturmacası vardı. Yeni müsait olabildim. Nasılsın balım:)) daha okuyamadım geçmisi
Doğum günü kutlu olsun nerde yaptınız bizim daha çok var ama heyecanlanıyorum şimdiden. Evde mi dışarda mı kutladınızKızımın d. günüydü ya, onun koşturmacası vardı. Yeni müsait olabildim. Nasılsın balım:)) daha okuyamadım geçmisi
Balım kaymağım :)))Ayyy
Ben unuttum :)))))
Dün demiştin
Balım mı
İyi şükür
Neler yedin bakalım
Kaymağım :))Balım kaymağım :)))
Yazayrum:
Sabah patatesli omlet, zeytin peynir domates salatalık. Yarım dilim ekmek ile tereyağ ve reçel.
Öğlen bir avuç fıstık
Sonra pazara gittim, 2 saat yürüdüm.
Akşam üstü saat 16.00 gibi
1 küçük patlıcan dolması, yoğurt ve turşu.
Akşam 1 dilim yaş pasta.
Teşekkür ederim:)Doğum günü kutlu olsun nerde yaptınız bizim daha çok var ama heyecanlanıyorum şimdiden. Evde mi dışarda mı kutladınız
Evet ucuz kurtardım :))Kaymağım :))
Koşturmadan yiyememişsin
Güzel olmuş :))
Bebişim 6 aylık henüz canımTeşekkür ederim:)
Evde yaptık. Eşim yurtdışında, o yok diye sadece anne ve babamı çağırdım. Kimseye haber vermedim. Kardeşlerim de şehir dışında.
Senin bebişin d.gunu ne zaman?
Oo daha varmış :) sağlıkla görsün yaşını inşallahBebişim 6 aylık henüz canım
Dikkat edersen gider niye gitmesin, sana bağlı :)Bebek 1 yaşına girince tüm doğum kiloları gider diyolar öyle mi liliyaa
Bende bi kere misafirler varken nerdeyse iki gün pek yiyemedim, zayıflamıştımEvet ucuz kurtardım :))
Arada misafir mi çağırsak yatılı :))Bende bi kere misafirler varken nerdeyse iki gün pek yiyemedim, zayıflamıştım
Koşturmaktan
Ay yok boşverArada misafir mi çağırsak yatılı :))