Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsuncips ve gazoz gitti migdeye
Yıllar öncesine aitLa bu neee
cips ve gazoz gitti migdeye
İçemiyorum yazarken
İşemiyorım olmuş
Sakın yeme bak az kaldı günün bitmesineçok açım 2 salatalık ve 1 büyük havuç yedim limonlu tuzlu. zar zor 1.5 litre su içtim. birazdan dışarı çıkıcam arkadaşla kahve içmeye. canım acayip cheesecake ve trileçe çekiyo yarın spora gitmeyi planlıyorum, zumba dersi varmış. dans etmeyi hiç sevmem ama kalori yakmak için yapıcam mecbur kısır ve poğaça yiyip canımı çektiren şahsı kınıyorum
Bugün bazıları aç bazıları tıka basa doymuş :)1 adet poğaça ve az kısır yedim. Memnunum 2-3 hatta 4 yeme kapasitem var. :))
:))) git ye kız bir cheesecake boş kahve mi içilir. Kahve dünyasının limonlu cheesecake güzel oluyor.çok açım 2 salatalık ve 1 büyük havuç yedim limonlu tuzlu. zar zor 1.5 litre su içtim. birazdan dışarı çıkıcam arkadaşla kahve içmeye. canım acayip cheesecake ve trileçe çekiyo yarın spora gitmeyi planlıyorum, zumba dersi varmış. dans etmeyi hiç sevmem ama kalori yakmak için yapıcam mecbur kısır ve poğaça yiyip canımı çektiren şahsı kınıyorum
Ayyy çok güzelll1 adet poğaça ve az kısır yedim. Memnunum 2-3 hatta 4 yeme kapasitem var. :))