Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsuncips ve gazoz gitti migdeye![]()
Yıllar öncesine aitLa bu neee
cips ve gazoz gitti migdeye![]()
İçemiyorum yazarken
İşemiyorım olmuş![]()
Sakın yeme bak az kaldı günün bitmesineçok açım2 salatalık ve 1 büyük havuç yedim limonlu tuzlu. zar zor 1.5 litre su içtim. birazdan dışarı çıkıcam arkadaşla kahve içmeye. canım acayip cheesecake ve trileçe çekiyo
yarın spora gitmeyi planlıyorum, zumba dersi varmış. dans etmeyi hiç sevmem ama kalori yakmak için yapıcam mecbur
kısır ve poğaça yiyip canımı çektiren şahsı kınıyorum
![]()
Bugün bazıları aç bazıları tıka basa doymuş :)1 adet poğaça ve az kısır yedim. Memnunum 2-3 hatta 4 yeme kapasitem var. :))
:))) git ye kız bir cheesecake boş kahve mi içilir. Kahve dünyasının limonlu cheesecake güzel oluyor.çok açım2 salatalık ve 1 büyük havuç yedim limonlu tuzlu. zar zor 1.5 litre su içtim. birazdan dışarı çıkıcam arkadaşla kahve içmeye. canım acayip cheesecake ve trileçe çekiyo
yarın spora gitmeyi planlıyorum, zumba dersi varmış. dans etmeyi hiç sevmem ama kalori yakmak için yapıcam mecbur
kısır ve poğaça yiyip canımı çektiren şahsı kınıyorum
![]()
Ayyy çok güzelll1 adet poğaça ve az kısır yedim. Memnunum 2-3 hatta 4 yeme kapasitem var. :))