- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne kız benim küçüğün kahvaltısı gibi :))Ben de yulaflı süt bal
Kahvaltı yapmadım daha
:) kahvaltı da yaptım :)Bu ne kız benim küçüğün kahvaltısı gibi :))
Güzel benceKahvaltimi yeni yaptim. 1 haslanmis yumurta, 4-5 cherry domates, 1 dilim pastirma, 1 salatalik, 1 acur, 1 dilim cavdar ekmegi uzerine krem peynir
Günaydın ben de yeni kalktım. Börek ve Patates kızartması yapıyorum :)) tadına bakarım ikisinin de bir de yumurta haşlayın bari.
Geç mi olacak yumurtlamam acaba hmm kaçırmış olamazsın değil mi?
Miğdeyi küçültmem lazım Ara da badem ceviz yoğurt bol bol suGünaydın
Baya az yemişsin evet
Ceza baya acımasız olmuş
Kahveyle dolduruyorsun sen :))Kahvalti sonrasi filtre kahve ve 1 paket tadim antep fistikli kuruyemis bar. Ogle yemegi 1 buyuk kase sehriye corbasi. Simdi su icmeye baslicam, hic su icmedim bugun.
Olamam hemen denemeye başlamıştım testiGeç mi olacak yumurtlamam acaba hmm kaçırmış olamazsın değil mi?
İki çocuğun mu var seninBen de şimdi yemek düşünmeye başladım onun yediğini o yemiyor herkes ayrı hava. Mercimek çorbası, Fırında crunch patates, ıspanaklı buğdaylı ve cevizli bir salata gördüm onu deniyeceğim yoğurtlu. Bir de kurabiye yapayım diyorum limonlu, kahveli ya da elmalı karar veremedim..
Bende yaaKahvalti sonrasi filtre kahve ve 1 paket tadim antep fistikli kuruyemis bar. Ogle yemegi 1 buyuk kase sehriye corbasi. Simdi su icmeye baslicam, hic su icmedim bugun.