- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Uyu canım uyu. Sonra öğlen kalk. oy anam oy.İyi geceler
Bende 2 gibi uyurum
Eşim gececi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyu canım uyu. Sonra öğlen kalk. oy anam oy.İyi geceler
Bende 2 gibi uyurum
Eşim gececi
:))) yok o zaman son derece dikkatli oluyorumİpucu toplarken de ne için topladığını unutuyor musun :))
Ahahahaİpin ucu kaçtı
Yarın 11nci gün
Keşke günde iki test yapmasaydım
Çoklu test Almıştım ama günde iki kez kullanılacağını bilmediğimden...
Bitmek üzere
Son iki kaldı
Bi de merakımdan erkenden yapmaya başladım
Bir dahakine, adet olduğum günden sayıp 9.ncu gün falan yapıcam
Yarın 11 dediğim gibi
Hmmm yarın sabah yap bak bakalım koyulaşma var mı yoksa yarını da es geç bence. Yanı gün hesabından şimdi köyü olması gerekirdi testinin. Hep düzenli mi oluyorsun adet?
Ahahaa
:))
Hayatım yumurtlamadan önce koyu oluyor sonra yumurtlama oluyor. Pazar günü yumurtlayacaksan bugün koyu olması lazımdı.Hayır gün hesabından yarın koyu olucak
Evet günü gününe
Sadece bazen bir gün erken
Bugün bi kere yaptım öğlen ama akşam yapmadımHayatım yumurtlamadan önce koyu oluyor sonra yumurtlama oluyor. Pazar günü yumurtlayacaksan bugün koyu olması lazımdı.
Eşime yarın dedim :))Birden kopkoyu olmuyor zaten azar azar.Ondan diyorum. Neyse önümüz hafta çalış sen.
Tamam öyle yapayımYerinde olsam Pzt, Salı, Perşembeyi değerlendiririm.
AnladımO yüzden ben gülen yüzlü olanlardan almıştım çizgiler yanıltıcı oluyor bazen. Test de gülen yüzü gördüğün an tamam çatlayacak diyorsun. Bu testte gününü kaçıranlar da oluyor ha koyulaştı koyulaşacak derken adet tarihi geliyor :))
Kız aynı benim dediğim de nasıl gebelik testinde bazılarında hamilesin yazıyor ya bu da çizgi yerine surat koyuyor anlamayacak ne var.Anladım
Gülen yüzü gördüm ama çözemedim
Uzun uzun anlatıyo
Bu testler çok basit
İdrar testi gibi
Ama dijital yaKız aynı benim dediğim de nasıl gebelik testinde bazılarında hamilesin yazıyor ya bu da çizgi yerine surat koyuyor anlamayacak ne var.
Aman unuttum kız kolaydı yani :))Ama dijital ya
Takıyosun
Çıkarıyorsun falan