- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
O zaman nedir nedir :))[/QUOTED
Güzellik, espri, konuşkanlık ve değışkenlik denince akla hemen onun adı gelir :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman nedir nedir :))[/QUOTED
Güzellik, espri, konuşkanlık ve değışkenlik denince akla hemen onun adı gelir :))))
İkizler canım :))İkizler veya yengeç ? Ay söyle kız
Bildim:)) konuşkan deyince.İkizler canım :))
Mersin. Çalışmıyorum :)liliyaa sen hangi şehirdesin? nerde çalışıyorsun?
değişkenden değil de konuşkandan mı anladın :))Bildim:)) konuşkan deyince.
Aklımda öyle kalmış :)) iş muhabbetleri geçiyor ya hepMersin. Çalışmıyorum :)
Evet tanıdığım bütün ikizlerin çenesi düşük:))değişkenden değil de konuşkandan mı anladın :))
Ne zaman iş muhabbeti yaptım kiAklımda öyle kalmış :)) iş muhabbetleri geçiyor ya hep
Sen değil canım işte karıştırıyorum ben sonra kim neyi dedi. YaşlanıyorumNe zaman iş muhabbeti yaptım ki
He anladım. Benim de çok fena unutkanlık var.Sen değil canım işte karıştırıyorum ben sonra kim neyi dedi. Yaşlanıyorum
Bu aralar çok fenayım yapmam gereken bir seyi yapıp yapmadığıma emin olamıyorum. Sonra ipucu topluyorum yaptım mı acaba yoksa yapmadım mı diye :))He anladım. Benim de çok fena unutkanlık var.
Yarın 11nci günAnladım canım günde 1 tane yeterdi. Tabii koyuluktan emin olamazsan 2. olabilirdi. Yarın kaçıncı günün adetten Sonra?
AhahaaNe zaman iş muhabbeti yaptım ki
:))Sen değil canım işte karıştırıyorum ben sonra kim neyi dedi. Yaşlanıyorum
İpucu toplarken de ne için topladığını unutuyor musun :))Bu aralar çok fenayım yapmam gereken bir seyi yapıp yapmadığıma emin olamıyorum. Sonra ipucu topluyorum yaptım mı acaba yoksa yapmadım mı diye :))
İyi gecelerİyi geceler ben yatıyorum
İyi geceler ben yatıyorum [/QUOTE
Iyi geceler
İpin ucu kaçtıİpucu toplarken de ne için topladığını unutuyor musun :))