- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
O zaman nedir nedir :))[/QUOTED
Güzellik, espri, konuşkanlık ve değışkenlik denince akla hemen onun adı gelir :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman nedir nedir :))[/QUOTED
Güzellik, espri, konuşkanlık ve değışkenlik denince akla hemen onun adı gelir :))))
İkizler canım :))İkizler veya yengeç ? Ay söyle kız
Bildim:)) konuşkan deyince.İkizler canım :))
Mersin. Çalışmıyorum :)liliyaa sen hangi şehirdesin? nerde çalışıyorsun?
değişkenden değil de konuşkandan mı anladın :))Bildim:)) konuşkan deyince.
Aklımda öyle kalmış :)) iş muhabbetleri geçiyor ya hepMersin. Çalışmıyorum :)
Evet tanıdığım bütün ikizlerin çenesi düşük:))değişkenden değil de konuşkandan mı anladın :))
Ne zaman iş muhabbeti yaptım kiAklımda öyle kalmış :)) iş muhabbetleri geçiyor ya hep
Sen değil canım işte karıştırıyorum ben sonra kim neyi dedi. YaşlanıyorumNe zaman iş muhabbeti yaptım ki![]()
He anladım. Benim de çok fena unutkanlık var.Sen değil canım işte karıştırıyorum ben sonra kim neyi dedi. Yaşlanıyorum![]()
Bu aralar çok fenayım yapmam gereken bir seyi yapıp yapmadığıma emin olamıyorum. Sonra ipucu topluyorum yaptım mı acaba yoksa yapmadım mı diye :))He anladım. Benim de çok fena unutkanlık var.
Yarın 11nci günAnladım canım günde 1 tane yeterdi. Tabii koyuluktan emin olamazsan 2. olabilirdi. Yarın kaçıncı günün adetten Sonra?
AhahaaNe zaman iş muhabbeti yaptım ki![]()
:))Sen değil canım işte karıştırıyorum ben sonra kim neyi dedi. Yaşlanıyorum![]()
İpucu toplarken de ne için topladığını unutuyor musun :))Bu aralar çok fenayım yapmam gereken bir seyi yapıp yapmadığıma emin olamıyorum. Sonra ipucu topluyorum yaptım mı acaba yoksa yapmadım mı diye :))
İyi gecelerİyi geceler ben yatıyorum![]()
İyi geceler ben yatıyorum[/QUOTE
Iyi geceler![]()
İpin ucu kaçtıİpucu toplarken de ne için topladığını unutuyor musun :))