- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
sağol canım.Ooo nice senelere inşallah
Darısı da başıma
aminn inşallah darısı sana olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım.Ooo nice senelere inşallah
Darısı da başıma
Balıktan ben de birsey anlamıyorum o an kesiyor sonra yememiş gibi.Arkadaşlar balık yedim 6:30 da azıcık hiç doymadım aç yatıcam kararlıyım yarın ceza günü o son kadehi içmeseydim modundan çıkacam inşallah hepinize güzel bir akşam diliyorum
TeşekkürlerMutlu yaşları olsun
Bende aç yatıcamArkadaşlar balık yedim 6:30 da azıcık hiç doymadım aç yatıcam kararlıyım yarın ceza günü o son kadehi içmeseydim modundan çıkacam inşallah hepinize güzel bir akşam diliyorum
Olabilir bazen öyle şeylerHala yemek yok ortada benim hiç böyle yapmazdım
hani nerde resim?kakaovanilya attIğın resmin espirisini anlamadım ama neyseee
teşekkür ederiiz aminnDoğun günü kutlu olsun fıstığın, güzel ailesiyle geçireceği nice sağlıklı yıllara inşaallah
Valla karnıyarık yapmalar, ev temizlemeler kıskanıyorum :))Olabilir bazen öyle şeyler
Benim de bugün hiç elim gitmedi
Resmen yan gelip yattım
Eşim evi temizledi hatta
Üzüldüm ama hiç enerjim yoktu
Kahvaltı yapın en güzeli cay da demle oh misHala yemek yok ortada benim hiç böyle yapmazdım
De mi yani ama hiç alışkanlık yapmamışım illa yemek düşünürüm hep ya da kısır, börek, çörek yapacağım da anca çayla yiyeceğiz.Kahvaltı yapın en güzeli cayvda demle oh mis
Öyle açım ki
Allah bilio
Yiye yiye bu haldeyim
Gece uyuyunca geçer
Yarın da kızımın 1. yaş günü :) pasta olacak yine.
Ama çarşambaya güzel bir tartı istiyorum mutlaka toparlicam.
kakaovanilya attIğın resmin espirisini anlamadım ama neyseee
Zeytin salatası yap mesela, patatesli yumurta falan.De mi yani ama hiç alışkanlık yapmamışım illa yemek düşünürüm hep ya da kısır, börek, çörek yapacağım da anca çayla yiyeceğiz.
Çok sağol canım :)Ben de cok acim. 1 mandalina yedim, bir de yarim kalan altinbasak biskuviyi yedim ama doymadim :))
Dogum gunu kutlu olsun minigin, upuzun bir omru olsun insallah
Esprisi yoktu aslinda, arkadasin yolladigi bir durusma tutanagiydi, hakime bize her yol paris diyen muvekkilim olmadigi icin komik geldi bana :)
Bende diyorum ne kadar açıklama yapmışlar espiri için :)Ben de cok acim. 1 mandalina yedim, bir de yarim kalan altinbasak biskuviyi yedim ama doymadim :))
Dogum gunu kutlu olsun minigin, upuzun bir omru olsun insallah
Esprisi yoktu aslinda, arkadasin yolladigi bir durusma tutanagiydi, hakime bize her yol paris diyen muvekkilim olmadigi icin komik geldi bana :)
En sevdiğim öğün kahvaltı :)
Bende diyorum ne kadar açıklama yapmışlar espiri için :)
Arkadaşın avukat mı peki?