- 6 Mart 2018
- 1.572
- 3.138
- 53
Tatlım bu sabah 66,15 çıktım nasıl oldu dersen şişliğim gitti heraldesimla0 bu cuma tam 66.40 ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım bu sabah 66,15 çıktım nasıl oldu dersen şişliğim gitti heraldesimla0 bu cuma tam 66.40 ol
Bu cuma kaçtın tamTatlım bu sabah 66,15 çıktım nasıl oldu dersen şişliğim gitti heralde
67.2Bu cuma kaçtın tam
Kalibrasyonu mu bozuk acaba Cascade_
Tamam sen bugünü falan karıştırma
Şu an zaten 66.2 yim ay 65 küsür olcam haftayaTamam sen bugünü falan karıştırma
Cumaya odaklan
Ve 66.2 ol
Bir kg hadi olmadı yarım kg eksik gel
İyi benceAksam yemegim yogurtlu semizotu, 1 haslanmis yumurta, 1 acur, 1 turp, 1 havuc, 3 tane altinbasak biskuvi saman gibi olanlardan. 1 litre su ictim, 1 litre daha icicem. Elma ya da mandalina yerim birkac saate kadar, birkac tane de sutlu kahve. 1035 kalori aldim su ana kadar, yatana kadar 1200le kapanisi yaparim :)
HmmŞu an zaten 66.2 yim ay 65 küsür olcam haftaya
Hakkettim ben yarın ceza vericem kendimeKaydettim okucam bi ara
Ahahaa
okudum. Sozunu tutmazsa
Kuru kayısı ve incirTadim antep fistikli kuruyemis bar yedim kahve ile. Tatli ihtiyacini nasil gideriyorsunuz kizlar? Tarcinli sut disinda dusuk kalorili neler tuketilebilir
Bence deokudum. Sozunu tutmazsa
İyi bencesabah omlet yedim, yarım dilim ekmek, peynir, zeytin. Öğlen yoğurtlu bir salata aldım marketten ama kalorisi yüksekmiş biraz yedim, parktaydik, 1 tane de muz yedim, yarım meyveli yoğurt. Akşama ne yemek var ne de fikrim offf