- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben normalde çok gülerim de :)) öyle oldu işteEvet avukat, whatsapp avukat grubumuz var oradan yollamis, biz cok gulduk ya siz niye gulmediniz, siz de gulun :))
Benim de 1470 di kısmen1 bardak tarcinli sut ictim, simdi de sutlu kahve iciyorum, acligim gidiyor gibi. Regl yaklasinca deli gibi bir yeme istegim oluyor, ucuz atlatirim umarim bu ayi :) guya gunu 1200 kalori ile kapicaktim, 1430 kalori oldu
Bence komik :)Evet avukat, whatsapp avukat grubumuz var oradan yollamis, biz cok gulduk ya siz niye gulmediniz, siz de gulun :))
Yemek yaptım, kahvaltı beni çok yediriyor :)) şu tutanak nerde ben de gülmek istiyorum burda mı paylaştın o kadar msj yazılmış ki.
Çok açım verdim suya kendimi canımBende aç yatıcam
Derttaşım
Yarın doyucam ama![]()
Ne gibiBir çılgınlık yapalım mı kızlar ne dersiniz??
Ceza mı yoksaBir çılgınlık yapalım mı kızlar ne dersiniz??
Emeğimize tereyağ sürüp yiyelim isteyen bal da döksün :))))))Ne gibi
Emeğimize miEmeğimize tereyağ sürüp yiyelim isteyen bal da döksün :))))))
Offf yüzyılın çılgınlığı ben buna cesaret edememEmeğimize tereyağ sürüp yiyelim isteyen bal da döksün :))))))
Bende edemem çünkü saat 18:00 de kapadımOfff yüzyılın çılgınlığı ben buna cesaret edemem![]()
alkışBende edemem çünkü saat 18:00 de kapadım
Yazık olur
Yatıp zıbarırım
Bi iki saate
Sana daaa
:)) demek ki emeğe tereyağ sürmek daha mantıklı geldi bu çılgınlığım karşısında hemen düzeltme yoluna gitti klavyemEmeğimize mi
Ekmeğimize mi :))