- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben normalde çok gülerim de :)) öyle oldu işteEvet avukat, whatsapp avukat grubumuz var oradan yollamis, biz cok gulduk ya siz niye gulmediniz, siz de gulun :))
Benim de 1470 di kısmen1 bardak tarcinli sut ictim, simdi de sutlu kahve iciyorum, acligim gidiyor gibi. Regl yaklasinca deli gibi bir yeme istegim oluyor, ucuz atlatirim umarim bu ayi :) guya gunu 1200 kalori ile kapicaktim, 1430 kalori oldu
Bence komik :)Evet avukat, whatsapp avukat grubumuz var oradan yollamis, biz cok gulduk ya siz niye gulmediniz, siz de gulun :))
kakaovanilya 'nij mesajlarına bakYemek yaptım, kahvaltı beni çok yediriyor :)) şu tutanak nerde ben de gülmek istiyorum burda mı paylaştın o kadar msj yazılmış ki.
Çok açım verdim suya kendimi canımBende aç yatıcam
Derttaşım
Yarın doyucam ama
Ne gibiBir çılgınlık yapalım mı kızlar ne dersiniz??
Ceza mı yoksaBir çılgınlık yapalım mı kızlar ne dersiniz??
Emeğimize tereyağ sürüp yiyelim isteyen bal da döksün :))))))Ne gibi
Emeğimize miEmeğimize tereyağ sürüp yiyelim isteyen bal da döksün :))))))
Offf yüzyılın çılgınlığı ben buna cesaret edememEmeğimize tereyağ sürüp yiyelim isteyen bal da döksün :))))))
Bende edemem çünkü saat 18:00 de kapadımOfff yüzyılın çılgınlığı ben buna cesaret edemem
alkışBende edemem çünkü saat 18:00 de kapadım
Yazık olur
Yatıp zıbarırım
Bi iki saate
Sana daaa
:)) demek ki emeğe tereyağ sürmek daha mantıklı geldi bu çılgınlığım karşısında hemen düzeltme yoluna gitti klavyemEmeğimize mi
Ekmeğimize mi :))