Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiStarbucks Kurabiye - Dr. Oetker Çikolata Parçaları Sponsorluğunda
Selam güzeller, Bu yarışmalara ilk kez dahil oluyorum. Olmuşken enfes bir kurabiye seçeyim dedim ve tatam mis gibi Starbucks kurabiyeleri Starbucks’ta bir kurabiyeye 7-8 tl vermek ne demek Evde yaparım kahvemi pişiririm kurabiyemi afiyetle yerim diyorsanız tarifime geçiyorum
Malzemeler: 2 yumurta sarısı 150 gram tereyağ 1 çay bardağı pudra şekeri Yarım paket vanilya Yarım paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı su 1 çay kaşığı tarçın 3 yemek kaşığı Dr. Oetker Bitter Çikolata Parçaları 5 yemek kaşığı iri çekilmiş ceviz 2.5 su bardağı un Eki Görüntüle 2195747
Hazırlanışı:
Öncelikle tereyağ ve yumurta sarısını güzelce yoğuralım.
Sıra unumuzu eklemede. 2.5 bardak unu bir anda değil yavaş yavaş ekleyelim ve fotoğraftaki gibi kırpık kırpık halde iken çikolata parçalarını ekleyelim.
Buzdolabından çıkardığımız hamuru yağlanmış tepsiye dizelim. Ben ceviz kadar alıp yuvarlayıp düz bardakla bastırdım. Öyle şekil verdim. (Bu arada fırını çalıştıralım ısınsın, 175 derecede turboda)