- 12 Mart 2019
- 14.321
- 33.656
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Rica ederim ne demek,verilen ölçüde cıvık oldu birazcık hamur,azar azar katarsan daha iyiolurÇok çok teşekkür ederim ablacım, küçük püf noktası için ayrıca teşekkür ederim
Çok teşekkürler yasnazcım sağolCok severim kokusu burnuma geldi ☺
eline saglik abla başarılar
Çok sağol canısı ,senide o muhteşem kaplumbağalarına bayıldım resmen çok hoşuma gittiEllerine sağlık çok güzel görünüyorbaşarılar diyetteyken bunlara bakmak çok zor
Bende çok teşekkür ederim o zamanRica ederim ne demek,verilen ölçüde cıvık oldu birazcık hamur,azar azar katarsan daha iyiolur
Çok teşekkürler yasnazcım sağol
Çok sağol canısı ,senide o muhteşem kaplumbağalarına bayıldım resmen çok hoşuma gitti
Rica ettim bende ne demek kaydıraktan kaymaya hazırlanana bayıldım yani harikaydı hepsiBende çok teşekkür ederim o zaman
Şimdi konu senin güzel kurabiyelerinRica ettim bende ne demek kaydıraktan kaymaya hazırlanana bayıldım yani harikaydı hepsi
Olsun sen ben fark etmez bence,dene mutlaka sadece un miktarı az geldionuda söyleyim azar azar fazlalaştırman lazım kıvamını ayarlarsın yoğururkenŞimdi konu senin güzel kurabiyelerinmutlaka denicem
TamamdirOlsun sen ben fark etmez bence,dene mutlaka sadece un miktarı az geldionuda söyleyim azar azar fazlalaştırman lazım kıvamını ayarlarsın yoğururken
Bende ilk defa denedim,tadıda güzel olduTamamdirböyle çıtır kıtır kurabiyelere bayılıyorum eşim de sever
Çok teşekkürler casnım benim sağol,bizde çok beğendik tadını sadece un miktarı az geldi onuda azar azar ilave ederek yoğunluğunu ayarlaman lazım.Denemek istediğimm kurabiyelerden biri, çok güzel görünüyor elinize sağlık başarılar dilerim
Tamamdır dikkate alacağımÇok teşekkürler casnım benim sağol,bizde çok beğendik tadını sadece un miktarı az geldi onuda azar azar ilave ederek yoğunluğunu ayarlaman lazım.
Azar azar katarsan unu daha iyiolurTamamdır dikkate alacağım❤❤