- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
hoş buldum ben de özledim.:)Hosgeldin Egem abla. Ozledik seni :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş buldum ben de özledim.:)Hosgeldin Egem abla. Ozledik seni :)
özür dilemesınler bence,sıkıyorsa çizin üstlerını,bu kadar basit,izlemeyın,madem herkes bu kadar vatan sevdalısı,değişsin kanalını,görmesın sıfatlarını,
sıkma canını,baş nereye geri oraya dedığın geri varya,safın teki,çizmez kımsenın üstünü,en değerıne bassınlar kufuru,hakareti yınede çizmez,nere faşizan,siz sevmediğiniz yada görüşünü sevmediğiniz insanlara gül mü uzatıyorsunuz?edilmeyen hakaret küfür,isnat edılmeyen en ağır sozcuklar kalmıyor,ben faşizan oluyor heytt be,ilk dafa biri bakış açımı faşizan diyor,oysa ne fakrlı insanlarla aynı sofrada yemek yıyorum ve bu farklılığı sevıyorumfaşizan bir bakış açısını görmekteyiz. ee baş nereye giderse geri kalanda oraya gidecektir
çizin üstünü. 1984 romanının bir yansıması.ama gerçeği bu mesaj
beyazıt ne yaptıda üstünü çiz diyorsun sen.. evetsıkma canını,baş nereye geri oraya dedığın geri varya,safın teki,çizmez kımsenın üstünü,en değerıne bassınlar kufuru,hakareti yınede çizmez,nere faşizan,siz sevmediğiniz yada görüşünü sevmediğiniz insanlara gül mü uzatıyorsunuz?edilmeyen hakaret küfür,isnat edılmeyen en ağır sozcuklar kalmıyor,ben faşizan oluyor heytt be,ilk dafa biri bakış açımı faşizan diyor,oysa ne fakrlı insanlarla aynı sofrada yemek yıyorum ve bu farklılığı sevıyorum
t insanların üstlerini çizdirir insanlara linç ettirirsiniz sizler.sıkma canını,baş nereye geri oraya dedığın geri varya,safın teki,çizmez kımsenın üstünü,en değerıne bassınlar kufuru,hakareti yınede çizmez,nere faşizan,siz sevmediğiniz yada görüşünü sevmediğiniz insanlara gül mü uzatıyorsunuz?edilmeyen hakaret küfür,isnat edılmeyen en ağır sozcuklar kalmıyor,ben faşizan oluyor heytt be,ilk dafa biri bakış açımı faşizan diyor,oysa ne fakrlı insanlarla aynı sofrada yemek yıyorum ve bu farklılığı sevıyorum
:)beyazıt ne yaptıda üstünü çiz diyorsun sen.. evet
t insanların üstlerini çizdirir insanlara linç ettirirsiniz sizler.
Allahım sizin gibilerle yanyana getirmesin beni
O kadar kolay bir ölüm onun icin kurtulus olmaz mi kadesa? Daha farkli bir sey bulmali. Maksat "yüreğimiz sogusun"Bence taksim meydanında sallandiralim beyazi,yetmez ama evet
Ne yapsak ki ya bilemedim şimdi.bence taksim fikri iyiO kadar kolay bir ölüm onun icin kurtulus olmaz mi kadesa? Daha farkli bir sey bulmali. Maksat "yüreğimiz sogusun"
Bak o daha iyi bir fikir canım herkes bi cimdik koparsa belki sogur yürekler.Ne yapsak ki ya bilemedim şimdi.bence taksim fikri iyi
Gerçi biz şehitlere kelle diyen adamı baş yapmış bir halkız bilemiyorum ki beyaz a ne yapsak nasıl soğur içimiz. Halka verseler de linç mi etsek o nasıl olur sence
Bu arada kadın bulunmuş öğretmenmiş ama çalışmıyomuş. Evli hamileymiş. Fake çıkmadı yani.
Ben izlemedim ama olay patlayınca keşke izleseydim dedim. Ben de mi özür dilicem şimdi?
Dün kaç asker şehit oldu haberiniz var mı? Hala popülist işler peşinde bu millet? Gerçeklerden ne çabuk kopuyoruz. Evet beyaz çocuklR ölmesin dedi. Neden askerler de ölmesin dememişmiş. Ulan siz bunu tartışırken gencecik insanlar ölmeye devam ediyor!
günden mi değiştiriyorlar hedef mi saptırıyorlar .Bunu dün 4 şehit haberini aldıktan sonra yazmıştım. İnanamıyorum üstüne bugün olanlara....