- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olur ne olmaz, dile bence okyben izlemedim ama videoyu izledim. sayılırmı. sayılyorsa bende dileyim:)
ay değilmi. birde hapse girerim falan. bende diliyorum. ::)Ne olur ne olmaz, dile bence oky
Tüm Türkiye özür dilesek kapatırlar mı artık bu konuyu acep
Ohooo o en başta..Zeki Müren de özür dileyecek mi?
oo içinden geçirmişsin , sen de duştun propagandaya.. Çabuk ozur dileBen izlemedim ama olay patlayınca keşke izleseydim dedim. Ben de mi özür dilicem şimdi?
Keske denilir mi hic? Teruris mi olcan sen basimiza?Ben izlemedim ama olay patlayınca keşke izleseydim dedim. Ben de mi özür dilicem şimdi?
Keske denilir mi hic? Teruris mi olcan sen basimiza?
Beenncceee, en cokda in vino veritas özür dilemesi lazim, cünkü hem videoy`yu izlememis, sonrada cok pisman olup keske izleseydim demis.
Yok öyle sonradan keskeler !
Hosgeldin Egem abla. Ozledik seni :)olanlardan,yaşananlardan,olaylardan dolayı kusuyorum artık.tüm siyasetten ve siyasetçilerden yapılan yorumlardan iğreniyorum.ben de diyorum çocuklar,askerler,polisler,insanlar ölmesin.
ben de propaganda mı yapmış oldum.
sırf içimdekileri yazmamak için girmiyorum.geçenlerde bir konu için girdim iyi ki kapanmıştı,yoksa sonumu düşünemiyorum