Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O seytan bana da aynısını diyorŞeytan diyor eksi hesaptan para kullan altını al maaşta yerine gelecek nasıl olsa
Şuan mesela 777 görünüyor ya kuyumcu 780 den verir mi acabaO seytan bana da aynısını diyor
Çok heyecanlı değil mi ya
Bende düşündüm bugünO seytan bana da aynısını diyor
Teşekkür ederim canımNarincim başınız sağ olsun
Çooook heyecanlıııı çooookÇok heyecanlı değil mi ya
Foto isterimAnnemle babam bana kolye hediye yollamışlar kargo bugün geldi abi bebek diş çıkarttı diye diş hediyesi
Güle güle kullan canımAnnemle babam bana kolye hediye yollamışlar kargo bugün geldi abi bebek diş çıkarttı diye diş hediyesi
Bende bir makina renkli atayım bak unutmuştum atmayı Çay demleniyor benimEşim maça gitti bende bebeği yıkadım şimdi uyudu 1 makina renkli yıkandı şuan beyazlar yıkanıyor birde siyah atarım kısa program . Çay suyu koyayjm birde yerleri vileda yapayım 20:30 da eşim gelir . Çiğ köfte alacak
Foto isterim
Sağ olun kızlar daha iyisi size olsunGüle güle kullan canım
Bende çok merak ettim
Rekor sende455 den 20 Gr bilezik yaptık bugün
İki de ceyrek aldım 800 liradan :))
Maşallah bereketli olsun455 den 20 Gr bilezik yaptık bugün
İki de ceyrek aldım 800 liradan :))
Rekor sende
Bereketli olsun
Yalnız ben aylık yapamam anca toparlariz oyle uapari biz hep 3-4 aylık birikim şükür :))Maşallah bereketli olsun
Dizi izleyelim gelBende bir makina renkli atayım bak unutmuştum atmayı Çay demleniyor benim
Hayırlı olsun canımSağ olun kızlar daha iyisi size olsun