• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyy Oyyy gelemedim bir türlü 2 gündür çok yoğundum dün bebeğin kontrolü vardı hastane işleri falan vardı,akşamda temizlik ve ikramlık yaptım,bugün 2 komşum bebek görmeye geldiler.biz gelene kadar bebegin askerlik cağı gelecek dediler.2 şer tane oğulları var benim büyük oğluşla yaşıt benim oğluşla birlikte 5 tane çocuk olucakti kalabalık olmasın diye ben büyük oğlumu babaannesine gönderdim haliyle onlarda oğlum yok diye çocuk getirmediler.mecburen gönderdim evde çok kalabalık olmasın diye.iyi oldu böyle benimle beraber 3 kişi olduk birde bebiş.
Trenyoldan yaptığım sepeti inceleyip alamadım fazladan parçalar vardı attigim onları inceleyip eleyecektim fırsat bulup bakamadım. Bu durumda kârdamiyim zarardamiyim bilemedim🤷‍♀️
Harcamalar oldu tabi,90 tl hastane muayene ücreti,85 tl market,130 tl granit caydanlik(çayımın üstü kırıldı,çelik caydanligimda çay koyarken çok akıtıyor bıktim)
Eşim bugün kp market pazar alışverişine getirmiş taşıyamıyor evleri 5.kat asansörsüz kp bypas ameliyatlı oldugu icin esim gidiyor yardima sağ olsun bizede pazar alışverişi yapmis,ayva,nâr,elma,kivi,muz,patlıcan,domates,salatalık almış,sütçulerinden süt ve yumurta almış eşim getirdi hepsini,evde herşey var şükür 🙏
Bu arada dün Doktor bana laktoz diyetini aç dedi yavaş yavaş sen yemeye başla dedi,mayalı yoğurt,kefir ve peynir sadece yiyebileceklerim buna bile çok seviniyorum 😋3 ay böyle devam sonra bebeğin diyetini keseceğiz deneyeceğiz 3 ay sonra dedi inşallah reaksiyon gostermez 🙏

Oglaninkini anneme vermistim, gotur Turkiye`de gom diye, anneme sordum hatirlamiyor ne yaptigini, kaybetti galiba. Kizinki hala evde, Harvard`in bahcesine gomeyim mi bazen dusunuyorum, boyle seylere pek inanmam ama..
Bizim iki oglanin ki de evde uygun bir üniversite
Bulunca gomucem 10 yıldır bekliyor bu gidişle bi 10 yıl daha bekler heralde 😁
Eskiden kızların ki dikiş makinasına asılırmış(dikiş nakiş bilsin,marifetli ve evcimen olsun ev işi bilsin diye)oğlanlarınki cami avlusuna gömulurmus (hoca,hafız olsunlar diye). Ananem 50-60 sene önce yapılıyordu bize Öyle yaptırdı ninelerimiz der hep.
Yanlız benim oğlan hiç sokakci değil evden çıkmaz biyere gitmez,gidince hemen eve gelmek ister,sokakta arkadaşlarıyla bile oynamaya çıkmak istemez, geçen de kv dediki göbeğini evden çıkartmadigin için evci bu çocuk,digeride bu gidisle oyle olacak diyor🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back