- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
SüperGüle güle kullanSağ olun kızlar daha iyisi size olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüperGüle güle kullanSağ olun kızlar daha iyisi size olsun
Ayy ne guzell gule gule kullanAnnemle babam bana kolye hediye yollamışlar kargo bugün geldi abi bebek diş çıkarttı diye diş hediyesi
Ayyyyy masallah bereket versin...Nasil birikim yapıyorsunuz yaa anlatın hele bi..455 den 20 Gr bilezik yaptık bugün
İki de ceyrek aldım 800 liradan :))
Hayırlı olsun canım
SüperGüle güle kullan
Sag ol canım evet altın birkaç seçenek sundu ben bunu seçtim Rose gold bilekliğimde de rose var takım olsun dedi annem
Sag olun kızlar daha iyisi size olsunAyy ne guzell gule gule kullan
Vermezler cnm vermiyorlar cok sordum neden nette farklı sizde farklı diyeŞuan mesela 777 görünüyor ya kuyumcu 780 den verir mi acaba
Eşime söyleyeyim bakalım belki alalım derVermezler cnm vermiyorlar cok sordum neden nette farklı sizde farklı diye
Benimde çok alasim var belki yarın bi çeyrek alirimEşime söyleyeyim bakalım belki alalım der
Bizim iki oglanin ki de evde uygun bir üniversiteOglaninkini anneme vermistim, gotur Turkiye`de gom diye, anneme sordum hatirlamiyor ne yaptigini, kaybetti galiba. Kizinki hala evde, Harvard`in bahcesine gomeyim mi bazen dusunuyorum, boyle seylere pek inanmam ama..
Masallah sende iyi alıştın kız aferinYazın altınlarını takıp gel bak yanımaBenimde çok alasim var belki yarın bi çeyrek alirim
Araştıracağım canım sağolCanım paşa çiftliği diye sarkuteri zinciri var hemen hemen her ilçe de var. Tavsiye ederim biraz pahalı ama ürünleri cok guzel icine siner.
Yaaaa çok geçmiş olsunKizlar annem temasliydi rahatsizlanmis gelip test yapmislar
Bir kaza gecirmis gozunu cicek cizmis sonuc cikar cikmaz ameliyat olacak cok riskliymis ilac vermisler