🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eczaneden alıyorum bende bu markayı. Bugün Demir’e başladım. Sorun yaşamam insaallah

Aaaaa hoşgeldin

Ben de öyle hissettim..her vermemde acaba çocuklarıma vitamin diye jelibon mu veriyorum diye düşünüyorum
Trendyoldan altın alan sendin değil mi Esila ? Hiç kuyumcuya gösterdin mi ?

Evet bir problem yasamadim defalarca aldim
Ztn faturali geliyor. Satici ve yorumlara bakiyorum.
Kucuk bir yerde calisiyorum bu ara ztn yuklu alamiyorum birde kkda mobil puan kampanyasi olunca bana daha karli oluyor

Eşim izinliydi bugün işlerimizi hallettik dışarı çıkıp

Haftasonu yeğenimin doğum günü var ona hediye aldım 100 tl

Oğlana bir kutu mama ve 2 çıtçıtlı body 94 tl , oğlana oyuncak araba 40 tl

Biraz da sahile gittik yürüyüş yaptık iyi geldi

Akşama balık aldık iki adet çupra 50 tl

Marketten eve biraz meyve takviyesi 30 tl

Kaç gündür harcama yapmıyordum acısını çıkardım

Ya arkadaşlar düğünde takılması için 5 i 1 yerde böyle çeyrekli falan kolyeler oluyo onu almak mı Trabzon kolye almak mı yoksa bilezik almak mı mantıklı hazır düşmüşken hemen almam lazım , fikir verebilir misiniz . Az önce 5i 1 yerde gibi olan kolyeyi sordum 18 bin dedi trabzon kolye 4 sıra olanda hemen hemen aynı fiyatlarda

Altın olanı bozdururken çok zarar etmezler herhalde trabzon kolyenin satışını sorsaydın ona göre karar ver bence. Takacak olan altın seviyor ve takı olarak kullanacaksa Trabzon iyi gibi

İşçiliksiz bilezikler ve ata lira, cumhuriyet gibi altın çeşitleri zarar etmiyor. Trabzonlar da çok işçilik var, zarar eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…