- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
Eczaneden alıyorum bende bu markayı. Bugün Demir’e başladım. Sorun yaşamam insaallahDemiri beni zehirledi resmen ani ishal kusma ve tansiyon dusuklugu yasadim oldugu gibi cope attim haftada 2 3 gun iciyordum 3 veya 4 tane icmistim inanilmaz birseydi aksamustu ictim karin agrisi basladi sabah ise gitmeyi birak yataktan cikamadim hastahaneye kucakta gittim sedyeyle iceri alindim 3 gun kendime gelemedim
Magnezyumda oyle
D3 ve b12 asla degerlerime yansimadi cok dusuk gelmisti
Ben direk markaya onyargiliyim
Ztn netten de vitamin almiyorum biraktim eczaneden alip olmasa da getirtiyorum
Aaaaa hoşgeldinYaaa beni de ekleyin sisteme:)
Bugün 1 gram altın, 10 gram da gümüş aldım.
43 gram altinim, 100 gram gümüşüm vardı, 44e 110 oldum.
Hedefim yılbaşına kadar (Ocak 15 diyeyim,benim yilbasim o)
50 gram altın 200 gram gümüş sahibi olmakti (geçen sene yirmi gram biriktirmistim,bu sene otuz olsun dedim. Ama altın aldı başını gitti ve maaşım durduğu yerde durdu malesef)
Ama zor gibi çünkü KYK affi geldi, 12 bin gibi bir para peşin ödemem lazım,faizlerim silinsin diye. Altinlarimla kapatirim diyordum ama kıyamıyorum bozdurmaya. Sanırım kredi cekecegim
Bu ay 3 bin liralık bir sağlık giderim oldu,operasyon gecirdim.
Bu tarz beklenmeyen ödemeler çıkınca bilemedim nasıl olacak
Umarım Ocak 15e kendimı sıkar alırım kalan 6 gram altın,90 gram gümüşümü
Ben de öyle hissettim..her vermemde acaba çocuklarıma vitamin diye jelibon mu veriyorum diye düşünüyorum
Trendyoldan altın alan sendin değil mi Esila ? Hiç kuyumcuya gösterdin mi ?
AynenMaske almak isteyen arkadaşlar bu marka çok iyi tavsiye ederim.Kulak yerleride güzel acıtmıyor hiç
Bereketli olsun canımSelam kizlar annemdeyim gecmisi okuyamadim aksama okurum ancak
1 grm 480 den aldim
Birazdan annemler ve ablamlarla birlikte yemege gidecegizzz
Altın olanı bozdururken çok zarar etmezler herhalde trabzon kolyenin satışını sorsaydın ona göre karar ver bence. Takacak olan altın seviyor ve takı olarak kullanacaksa Trabzon iyi gibiYa arkadaşlar düğünde takılması için 5 i 1 yerde böyle çeyrekli falan kolyeler oluyo onu almak mı Trabzon kolye almak mı yoksa bilezik almak mı mantıklı hazır düşmüşken hemen almam lazım , fikir verebilir misiniz . Az önce 5i 1 yerde gibi olan kolyeyi sordum 18 bin dedi trabzon kolye 4 sıra olanda hemen hemen aynı fiyatlarda
İşçiliksiz bilezikler ve ata lira, cumhuriyet gibi altın çeşitleri zarar etmiyor. Trabzonlar da çok işçilik var, zarar eder.Ya arkadaşlar düğünde takılması için 5 i 1 yerde böyle çeyrekli falan kolyeler oluyo onu almak mı Trabzon kolye almak mı yoksa bilezik almak mı mantıklı hazır düşmüşken hemen almam lazım , fikir verebilir misiniz . Az önce 5i 1 yerde gibi olan kolyeyi sordum 18 bin dedi trabzon kolye 4 sıra olanda hemen hemen aynı fiyatlarda
Canım paşa çiftliği diye sarkuteri zinciri var hemen hemen her ilçe de var. Tavsiye ederim biraz pahalı ama ürünleri cok guzel icine siner.Şarküteri buldum.Boza,höşmerim,sarma,tereyağ,yeşil mercimek aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?