🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anneme 5gr kardesıme 5gram aldm 475ten
Bereketli olsun canımBizimde gelecek para var ama haftaya kalmış kesin altın artarKısmet artık.Maastan benim kalmıyor eşimden kalır inş 1-2gr alırızÖğle arasında internet bankacılığından kayınvalideye aldım altın 3gr 488den

sagol canım ay kendi param yok ya annemlere aldm dıye bile bı heyecanlandım keske para olsaydı ben de alsaydım nasıp canım ınsAllah düşük giderde alırsınız sız de

Maske almak isteyen arkadaşlar bu marka çok iyi tavsiye ederim.Kulak yerleride güzel acıtmıyor hiç

Bende bunlari kullaniyorum
Yada amet firmasindan aldim toptancilar ama piyasada olmadigi icin gonderdiler
Birde roll cok iyi. Oda uretime baslamis cok sukur. Netten aldim eczane faturali orjinal urun geldi eczanelerdede denk gelebilir

Ben onlari kullandigim donem cok acaip seyler yasadim carpinti vs hic sonuc alamadik acikcasi korkuyorum nette benzer yorumlarda okudum
Ben hamileliğimin 4. Ayında falan başladım. Çok memnunum. 3-4 gün kullanmayınca hemen farkediyorum enerjim çok düşüyor. Kişiye göre değişiyor mi acaba . Daha önce biotin d vitamini çinko falan da kullandım bu markanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…