sağol canım bende kumbaraya bozukluk var cüzdanımda onu atcam 10 tl kaldı sadece başka param yokBereketli olsun altınların
Maaşa 4 gün kaldısağol canım bende kumbaraya bozukluk var cüzdanımda onu atcam 10 tl kaldı sadece başka param yok
Yakın zamanda bozmayacaksan 1 seneye kalmaz katlar zaten kendinianladım canım bende yüksekten aldım baya bekliyoruz yapacak bişey yok
anneme 5gr kardesıme 5gram aldm 475ten
Bereketli olsun canımanneme 5gr kardesıme 5gram aldm 475ten
yok canım planlı bişeyimiz yok ben doğu dönüşü nasip olursa bahçeli ev istiyorum birazda burda biriktirebilirsek gideceğimiz yerden ev almak niyetim bakalım hayat bize neler sunacakYakın zamanda bozmayacaksan 1 seneye kalmaz katlar zaten kendini
aynen kartla alıyorum zaten eksikleri idare ederim canımMaaşa 4 gün kaldı
Eşin destek çıksın
sagol canım ay kendi param yok ya annemlere aldm dıye bile bı heyecanlandım keske para olsaydı ben de alsaydımBereketli olsun canımBizimde gelecek para var ama haftaya kalmış kesin altın artar Kısmet artık.Maastan benim kalmıyor eşimden kalır inş 1-2gr alırız Öğle arasında internet bankacılığından kayınvalideye aldım altın 3gr 488den
Kızlar vitamin olarak Venatura marka kullanıyorum ben temiz içerikli denemenizi tavsiye ederim.
Maske almak isteyen arkadaşlar bu marka çok iyi tavsiye ederim.Kulak yerleride güzel acıtmıyor hiç
Hayırlısı olsunyok canım planlı bişeyimiz yok ben doğu dönüşü nasip olursa bahçeli ev istiyorum birazda burda biriktirebilirsek gideceğimiz yerden ev almak niyetim bakalım hayat bize neler sunacak
Ben hamileliğimin 4. Ayında falan başladım. Çok memnunum. 3-4 gün kullanmayınca hemen farkediyorum enerjim çok düşüyor. Kişiye göre değişiyor mi acaba . Daha önce biotin d vitamini çinko falan da kullandım bu markanınBen onlari kullandigim donem cok acaip seyler yasadim carpinti vs hic sonuc alamadik acikcasi korkuyorum nette benzer yorumlarda okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?